Horoskop za 18. novembar

Zabava - Nedelja 18.11.2018 - 09:00

Pred vama je horoskop za nedelju 18. novembar. Sa srećom.

Horoskop za 18. novembar. Foto: Mondo Horoskop za 18. novembar. Foto: Mondo

Ovan

Strastveni ste i skloni flertu. Ne ulećite u avanture. Lakše obavljate obaveze koje imate i bolje ste organizovani.
Bik

Konačno ste shvatili da ne treba da trošite energiju na neke nove stvari, već treba da se držite sigurnog puta. Prilično ste umorni od posla. Možete upoznati neku zanimljivu osobu sa kojom će imati dobru komunikaciju.
Blizanci

Danas ste odlično raspoloženi. Zabavite se sa prijateljima i izlazite više. Naglašeno je polje prijateljstava, pa će Vam to baš prijati.

Rak

Održite stabilnost danas, ne ulazite u rasprave. Imate dosta obaveza na poslu. Nadređeni će Vas pohvaliti, a napredak je izvestan.
Lav

Pozitivni ste, ali i skloni flertu. Uživajte u dobrom raspoloženju i komplimentima koje dobijate sa svih strana. Potrudite se da date svoj maksimum na poslu, iako Vam se i ne radi baš danas.
Devica

Odlično ste raspoloženi. Posvetite više vremena sebi i svom fizičkom izgledu, kao i zdravlju. Ne bi trebalo da pritiskate partnera da radi nešto što neće da radi.
Vaga

Posvetite više vremena sebi. Bitno je da uživate i ako imate vremena, da se bavite nekim hobijem. Moguće je da će vam se javiti neka osoba koju znate dugo, pa se možete videti sa istom.
Škorpija

Organizujte se malo bolje. Nađite više vremena za prijatelje. Imate dosta briga, ali sve ćete lako rešiti danas.
Strelac

Danas je dan za zabavu, iskoristite dobre aspekte i uživajte sa partnerom. Komunikativniji ste nego inače.
Jarac

Drugi ljudi će biti jako korisni za Vas i posao. Mogu Vam dati dobar savet i biti dobronamerni na poslu. Odlično se osećate danas.
Vodolija

Ne zapostavljajte partnera jer nemate vremena. Bolje se organizujte. Preko posla je moguće novo poznanstvo koje će biti značajno.
Ribe

Proverite da li imate neke neplaćete račune i budite odgovorniji prema finansijama. Možete tražiti povišicu danas. Odlično se osećate i imate višak energije.

astrolook

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: