Horoskop za 19. avgust

Zabava - Četvrtak 19.08.2021 - 09:45

Pred vama je horoskop za četvrtak 19. avgust. Sa srećom.

FOTO: Mondo FOTO: Mondo

Ovan

Iskoristite dobar dan za kraći put. Nije vam lako da se fokusirate. Veoma ste napeti i pod stresom. Potrudite se da se usredsredite na obaveze koje imate, a koje stalno odlažete.
Bik

Budite odgovorni na radnom mestu. Drugi će da cene vaš trud. Štednja je bitna, ne kupujte stvari koje vam nisu potrebne.

Blizanci

Odličan je dan za saradnju sa drugima. Neka osoba koju znate odavno može da vam bude od pomoći. Budite otvoreni za nove poslovne prilike.
Rak

Organizujte se da završite sve na vreme. Ne preterujte sa količinom obaveza. Pokušajte da se ne preforsirate.
Lav

Kreativni ste. Danas imate dosta energije. Bilo bi dobro da se malo posvetite sebi i da se bavite sportom.
Devica

Preosetljivi ste. Nije vam lako da se uklopite sa drugima. Pokušajte da ne opterećujete bliske ljude svojim problemima, nego ih rešite sami.

Vaga

Komunikativniji ste nego inače. Možete lako da dođete do dogovora sa drugima. Izvestan je kraći put.
Škorpija

Moguć je povećan priliv novca. Budite odgovorni. Usredsredite se na neke nove mogućnosti i saradnju sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili zemlje.
Strelac

Napeti ste. Treba da se potrudite da stavite svoje potrebe na prvo mesto. Moguća glavobolja.
Jarac

Završite sve obaveze na vreme. Napravite listu obaveza za danas. Budite spremni da vam se javi neka osoba sa kojom ste sarađivali.
Vodolija

Prijatelji mogu da vam budi od pomoći. Družite se više. Mogući su problemi sa cirkulacijom. Brinite više o svom zdravlju.
Ribe

Imate dosta obaveza. Ne opterećujte se poslom, nego nađite više vremena za privatni život. Posvetite više vremena voljenoj osobi, a ako ste slobodni možete preko posla da upoznate neku zanimljivu osobu.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: