Horoskop za 19. novembar

Zabava - Četvrtak 19.11.2020 - 10:18

Pred vama je horoskop za sredu 18. novembar. Sa srećom.

Horoskop za 18. novembar. Foto: Mondo Horoskop za 18. novembar. Foto: Mondo

Ovan

Možete da ostvarite neke nove ideje za planove koje imate odavno. Nije vreme da odlažete obaveze jer ćete tako da sabotirate sebe. Iskoristite priliku za napredak.
Bik

Veoma ste optimistični. Sve vam ide od ruke. Ne opterećujte se previše poslom, nađite vreme za odmor.

Blizanci

Moguće su neprijatnosti u odnosima sa saradnicima, pa se potrudite da izbegnete rasprave. Što se ljubavi tiče, sve je odlično. Veoma ste strastveni i skloni flertu.
Rak

Neka osoba koju znate odavno može da vam se dopadne više nego ranije. Potrudite se da se fokusirate na partnera i ugodite mu. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla.
Lav

Odlično se osećate i lako obavljati obaveze na poslu. Možete da budete pomalo iscrpljeni, ali pokušajte da samo odradite prioritete. Ugodite više sebi.
Devica

Želite da sačuvate postojeće odnose. Uznemirava vas svaka rasprava. Bilo bi dobro da ako vam nešto smeta kod neke bliske osobe to i kažete.
Vaga

Potrudite se da imate primerenu komunikaciju sa drugima. Ne pokazuje svoje emocije na poslu. Usredsredite se na obaveze koje možete brzo da odradite.
Škorpija

Važno je da budete u odličnim odnosima sa saradnicima. Potrudite se da se otvorite ka drugim ljudima, imajte više poverenja. Bilo bi dobro da se ne nervirate zbog sitnica.
Strelac

Želite da sačuvate postojeću poziciju na radnom mestu. Prezadovoljna ste uspehom. Veoma ste stabilni i staloženi.
Jarac

Budite samostalniji danas jer će to da bude ključ uspeha. Ne čekajte na druge ma koliko da vam je pomoć neophodna. Moguć je pritisak na poslu ali ne dozvolite da vas bilo ko izbaci iz takta.
Vodolija

Neka starija osoba može da vas poremeti svojim savetima. Najbolje bi bilo da sasluša te, ali da primenite samo ako slažete u potpunosti. Preumorni ste i treba da nađete vreme za odmor.
Ribe

Pozitivni ste i lako odrađujete zadatke na poslu. Na trenutke vam se čini da treba da promenite posao, ali to samo dosada govori iz vas. Držite se sigurnog puta. Imajte strpljenja za voljenu osobu ili ako ste slobodni, za osobu koja vam se dopada, ako postoji zahlađenje odnosa.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: