Horoskop za 21. novembar

Zabava - Subota 21.11.2020 - 00:06

Lav je romantičan, ali mora da pravi kompromise, Jarcu stiže novac, a šta vas očekuje?

Pročitajte dnevni horoskop za 21. novembar FOTO: Mondo Pročitajte dnevni horoskop za 21. novembar FOTO: Mondo
Ovan
Družite se više sa dragim ljudima. Ne zapostavljajte bitne osobe u svom životu iako ste pod stresom. Nađite način da odradite sve obaveze na vreme. Organizujte se bolje.
 
Bik
Nove ideje možete da ostvarite jako lako. Neka ženska osoba može da bude od pomoći. Potrudite se da provedete više vremena sa porodicom, bez obzira na posao.
 
Blizanci
Imate dosta obaveza. Potrudite se da budete bolje organizovani jer ste prilično rasejani. Ne nervirajte se previše ako ne možete da promenite neke stvari, nego završite šta možete uz pomoć drugih ljudi.
 
Rak
Platite račune na vreme. Veoma ste napeti. Potrudite se da ugodite sebi i da se posvetite partneru. Ako ste slobodni, skloni ste flertu.
 
Lav
Pravite kompromise sa drugim ljudima. Nije lako da dođete do zajedničkog rešenja, ali bi bilo dobro da pokušate. Veoma ste romantični. Ako ste u vezi, pokažite partneru koliko vam je stalo.
 
Devica
Bilo bi dobro da prestanete da sabotirate sami sebe. Organizujte se bolje i izađite iz haosa u kom ste trenutno. Potrudite se da budete temeljni na radnom mestu.
 
Vaga
Bavite se sportom. Imate višak energije. Prilično ste poletni i dobro raspoloženi za razliku od drugih, pa možete lako da motivišete saradnike.
 
Škorpija
Dajte sve od sebe da se potrudite da provedete više vremena sa porodicom. Prilično ste neraspoloženi i ne osećate se dobro. Moguć je pad energije i sporiji ste nego inače. Bićete bolje popodne.
 
Strelac
Veoma se dobro osećate. Razmislite šta možete da uradite povodom posla da ne biste zaostajali za drugima, jer ste prilično 'razapeti' između obaveza i privatnog života. Moguć je kraći put, ukoliko imate priliku iskoristite ga.
 
Jarac
Moguć je priliv novca, ali ne bi bilo dobro da baš sve potrošite. Najbolje bi bilo da se usredsredite na štednju. Neka ženska osoba može da vam saopšti dobre vesti u vezi sa poslom. Poslovna prilika treba da se iskoristi.
 
Vodolija
Usmereni ste na sebe i to je najbitnije. Potrudite se da se fokusirate na svoje obaveze, pa tek onda na druge ljude. Ne započinjite više stvari odjednom jer ćete da napravite sebi bespotreban pritisak.
 
Ribe
Odličan je dan za završavanje obaveza. Najbolje bi bilo da pitate prijatelje za pomoć, sigurno će da vam izađu u susret. Potrudite se da se fokusirate na ono što vam ide teže, ali ne odlažite ništa za neki drugi dan.
OK Radio, Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: