Horoskop za 22. april

Zabava - Petak 22.04.2022 - 09:14

Pred vama je horoskop za subotu 22. april. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Kraj nedelje vam donosi pad energije, iscrpele su vas brojne obaveze. Pokušajte da se danas oslobodite svih dužnosti i pozabavite se kreativnom stranom posla. U ljubavi bez većih promena. Razmišljate o tome kako da skinete koji kilogram viška.
 
Bik
Imaćete odličnu ideju koja će se nadređenima dopasti. Izborite se za njeno ostvarenje, rezultati će biti mnogo bolji nego što očekujete. Ne nasedajte na lažne priče, malo ste se pogubili i zaboravljate šta je vam je prioritet. Pod hitno počnite da vežbate!
 
Blizanci
 
Imate divne planove za vikend i to je jedino o čemu trenutno razmišljate. Proverite da li ste zaboravili neku važnu obavezu, da ne biste kasnije plaćali kazne. Partner vas je zapostavio, ali nemojte mu uzeti za zlo, zaista "ne zna gde udara". Više vitamina.
 
Rak
 
Mogući su nesporazumi na poslu, niste obavili svoj deo zaduženja što je izazvalo veće probleme. Očekuju vas troškovi u kući, neki kvar koji niste očekivali. Ljubavna situacija nije sjajna, partner otkriva neke stvari o vama koje mu se ne dopadaju. Dijeta u ovom trenutku ne bi bila loša.
 
Lav
Danas se posvetite porodici, idealan je trenutak da zakažete neko druženje sa bliskim ljudima. Potrebno vam je da se opustite. Ne očekujte od partnera ono što ne može da vam pruži. Razgovor će pomoći. Više povrća, a manje alkohola.
 
Devica
 
Nezaustavljivi ste. Kraj je nedelje, a vi već imate velike planove za početak naredne. Ne opterećujte kolege idejama, oteraćete ih "preko ivice". Uživate u ljubavi i skladnom odnosu sa partnerom. Nemojte da unosite nervozu u kuću.
 
Vaga
 
Popustila vam je koncetracija na poslu i u riziku ste da napravite grešku koja bi mogla da ima dalekosežne posledice. Sve proveravajte dva puta! U ljubavi nema kalkulisanja, partner će prozreti vašu igru, bolje je da budete iskreni. Posetite zubara.
 
Škorpija
Obično se ne ističete na poslu, ali danas imate izraženu želju da svima pokažete šta sve možete. Ne ustručavajte se. Proverite šta niste platili od računa, često vam se ovakve greške dešavaju, a skupo vas koštaju. Potrebno vam je opuštanje, pozovite prijatelja.
 
Strelac
 
Iscrpljeni ste preko svake granice, posebno vam muku zadaju odnosi u radnom okruženju. Strpljenja, biće sve rešeno i bićete zadovoljni rezultatima. Nalazite se na ljubavnoj raskrsnici, ne možete da odlučite šta je najbolje za vas. Slušajte srce.
 
Jarac
 
Puni ste elana, sve svoje obaveze završavate i pre vremena. Ne možete da dočekate vikend, imate sjajan plan za druženje sa dragim osobama. Ljubav ste malo ostavili pos trani, drugi aspekti života su vam sada prioritet. Očekuje vas dobitak.
 
Vodolija
Opterećeni ste zaduženjima, možda ste previše obaveza preuzeli na sebe a sve kako biste se dokazali. Smanjite gas, niko vam neće zameriti. Igre na sreću bi mogle da vam donesu dobitak. Potrebno vam je više fizičke aktivnosti, teško se budite ujutru.   
 
Ribe
Već neko vreme ste nezadovoljni situacijom na poslu, osećate da zaslužujete više. Recite to nadređenima jasno i glasno, možda vas iznenade! Imate velika očekivanja od partnera, razmislite da li ste nerealni. Smanjite unos testa.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: