Horoskop za 23. novembar

Zabava - Subota 23.11.2019 - 00:28

Lava muči ljubomora, Bik bi da se druži, a Škorpija "odrešila kesu"

Horoskop za 23. novembar FOTO: Mondo Horoskop za 23. novembar FOTO: Mondo
Ovan
Imate želju da uvedete neke promene na poslu. Strastveni ste i skloni flertu. Pravite kompromise sa drugima.
 
Bik
Možete da se vidite sa prijateljima, naglašeno Vam je polje druženja. Ne reagujte na provokacije drugih ljudi. Imate mnogo ideja. Ipak, da biste sve stigli, napravite plan rada.
 
Blizanci
Odlično ste raspoloženi. Ako imate probleme na poslu, ne moraju to svi da znaju, zadržite neke stvari za sebe. Moguća pomoć prijatelja u vezi sa problemima koji Vas muče.
 
Rak
Nije Vam do posla. Možda ćete imati više energije za izlaske i druženje. Izvestan je neki put.
 
Lav
Zadovoljni ste situacijom na poslu. Lako se dogovarate sa kolegama oko svega. Mogući su problemi sa partnerom, ne budite previše ljubomorni.
 
Devica
Ako ste nervozni, budite fizički aktivniji ili bar provedite vreme u prirodi. Danas bi trebalo da pravite kompromise sa drugima.
 
Vaga
Napeti ste. Danas bi trebalo da što manje pričate drugima o svojim problemima, jer mogu pogrešno da shvate neke probleme koje imate i ne mogu da Vam budu od pomoći.
 
Škorpija
Novčani izdaci su mogući. Vidite se sa prijateljima, a preko njih možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Završavajte započete obaveze.
 
Strelac
Sve Vas nervira, ali opet ne pokazujete to, nego zadržavate sve za sebe. Moguće su promene što se tiče finansija. Nije dobar dan za šoping.
 
Jarac
Raspoloženiji ste nego inače. Komunikativni ste. Danas je dobar dan za posao i novu saradnju.
 
Vodolija
Ne ide vam baš sve kako ste zamislili. Ako budete imali prilike da putujete poslovno u inostranstvo ili bar u drugi grad, biće sve kako treba. Partner Vam je dobra podrška.
 
Ribe
Ne obraćajte pažnju na tuđe savete, radite šta mislite da je najbolje. Nervozni ste i osetljivi. Stavite svoje potrebe na prvo mesto, ne činite usluge drugima.
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: