Horoskop za 23. septembar

Zabava - Subota 23.09.2023 - 09:18

Dnevni horoskop za 23. septembar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 23. septembar 2023. godine vam donosi novu osobu. Slučajno poznanstvo vam stvara osećaj da je poznajete ceo život. Koliko god se trudili da sakrijete varnice, nećete uspeti. Nova ljubav na pomolu, a smeši vam se i lepa zarada!
 
BIK
 
Vaš dnevni horoskop kaže da danas budete oprezni u poslu. Skloni ste greškama koje se kasnije teško ispravljaju. Ako ste preopterećeni zadacima, podelite ih sa bliskim saradnikom. U ovom trenutku ne odbijajte pomoć. U ljubavi sve ide kako treba, znači vam razumevanje partnera.
 
BLIZANCI
 
Zvezde vam donose promenu na poslu. Pomalo ste skeptični zbog promena koje slede, ali otklonite strah. Sve ide u vašu korist, iako vam danas ne deluje tako. Zauzete čekaju sitne razmirice sa partnerom, dok slobodni ulaze u konflikt sa osobom koja im se dopada. Čuvajte se afekta.
 
RAK
 
Horoskop vas vodi ka cilju, spremni ste da prionete na posao. Nije povoljan dan za uvođenje promena, pregovore i dogovore. Budite oprezni sa novcem, zvezde predviđaju iznenadne troškove. Ljubav vam trenutno nije u fokusu, a to vam i ne dozvoljavaju mnogobrojne obaveze.
 
LAV
 
Dnevni horoskop za 23. septembar 2023. godine kaže da su moguće komplikacije sa papirologijom koju već neko vreme pokušavate da rešite. Nije povoljan dan za važne ugovore. Obratite pažnju na komunikaciju sa ljudima iz poslovnog okruženja. Danas očekujte lep gest od partnera!
 
DEVICA
 
Preispitivanje je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Pokušavate da dokučite šta je to što vam stvara svakodnevno nezadovoljstvo. Danas dobijate poslovnu ponudu, a zahvaljujući njoj izlazite iz zone komfora. Ne morate ništa da radite da bi se "nešto desilo", zanimljivi događaji kucaju na vrata!
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 23. septembar 2023. godine vam predviđa uspeh! Imaćete razloga za slavlje, odužite se svima onima koji su vam pomogli. Imate puno udvarača, uživate u pažnji koja vam se pruža. Organizujte neko kraće putovanje i napunite baterije za predstojeće poduhvate.
 
ŠKORPIJA
 
Odličan dan za druženje, komunikaciju i flert! Harizmom osvajate ljude oko sebe i privlačite pozitivne osobe kojima "na čelu piše" hedonizam. U centru ste pažnje, a samim tim slede i promene u ljubavi. Slobodni, vaš status više nije solo, a zauzeti, ovo je najromantičniji dan do kraja godine!
 
STRELAC
 
Danas rešavate problem sa osobom koja vam je napakostila u prethodnom periodu. Konačnim suočavanjem pronalazite zajednički jezik i postižete dogovor. Ako ste na početku veze, pokušajte da poradite na iskazivanju emocija. Vaša zatvorenost može da oda pogrešan utisak i donese nesporazum koji vam neće prijati.
 
JARAC
 
Muči vam problem u poslu u koji ste se upetljali braneći blisku osobu. Vreme je za istinu. Današnja situacija donosi lekciju koja će biti ključna za vaše dalje poslovanje. Nije vam jasna relacija između osobe sa kojom osećate varnice. Tražite razgovor kako biste znali na čemu ste.
 
VODOLIJA
 
Ne dozvolite da osoba koju ste nedavno upoznali, utiče na vas. Pred vama je važna odluka koja može u potpunosti da promeni vaš tok karijere. Poslušajte svoju intuiciju pre nego činjenice koje su pred vama. Nepogrešiva je! Ne dopada vam se što partner vaše probleme deli sa ostalima, do vas mogu da stignu informacije koje će vas iznenaditi.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 23. septembar 2023. godine najavljuje pozitivnu energiju i spremnost na rad! Na pamet vam pada ideja da posao sklopite sa prijateljem, ali budite sigurni da je to uvek mač sa dve oštrice. Poslušajte starijeg člana porodice. Zadovoljni ste u ljubavi, nema većih promena.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: