Horoskop za 25. april

Zabava - Ponedeljak 25.04.2022 - 07:02

Pred vama je horoskop za ponedeljak 25. april. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Ako ste primetili da način na koji vodite svoj posao ili započinjete nedelju počinje da vam smeta, možda je vreme da budete iskreni prema sebi i priznate kako se zaista osećate. Prija vam pažnja partnera, ali se potrudite da bude obostrano. Pojačajte unos vitamina.
 
Bik
Moguće je da ćete se danas osećati pomalo izolovano, a mogli biste da prihvatite pomoć kolege, značiće vam. Ne brinite, finansijska situacija je stabilna i moći ćete bez brige da obezbedite sve što ste zamislili. Iz glave vam ne izbija osoba koju ste nedavno upoznali, pozovite je!
 
Blizanci
Možda vam je teško da ostanete motivisani, ali što pre shvatite da stvarate nešto pozitivno za sebe, lakše ćete održati svoju ambiciju. Prihodi su na klackalici, pa ne bi bilo loše da povedete računa o svojim troškovima. Čeka vas jedno prelepo iznenađenje od osobe suprotnog pola, uživaćete!
 
Rak
Fokusirani ste na sebe i napravićete velike korake u ličnim projektima i samousavršavanju. I drugi su spremniji da vas podrže, ali nedostatak pravca može vam stvoriti prepreke, posebno ako vaše svakodnevne aktivnosti nisu usklađene sa onim što zaista želite u svom životu. Spremite se na sukob sa partnerom, postoji dosta nesuglasica.
 
Lav
Kada vidite nevolje ispred sebe, u redu je da promenite put. Neko vam je možda otkrio svoj pravi karakter, a vi niste sigurni da vam se dopada prava istina. Verujte svom unutrašnjem rasuđivanju, jer ćete na taj način upoznati srodnu dušu koja je blizu!
 
Devica
Sve vam ide od ruke kada je posao u pitanju! Ako ste nedavno bili u posebno tesnoj romantičnoj, poslovnoj ili čak platonskoj vezi, ovo je dobar trenutak da se povučete i ponovo povežete sa drugim ljudima u vašem životu. Vratite ravnotežu tako što ćete provoditi vreme sa prijateljima koji su vam uvek čuvali leđa.
 
Vaga
Bilo bi dobro da mudro razmislite o svom planu u karijeri, jer vam detalji mogu pomoći da steknete više samopouzdanja, a na taj način vas čeka pozicija lidera. Ovo se neće dogoditi bez vaših napora, zapamtite. Imate udvarača na poslu, a ni vama nije svejedno kada ga vidite - dogovorite jednu neobaveznu kafu!
 
Škorpija
Možda ćete osetiti da danas tonete u sanjarenja o dalekim mestima ili da se useljavate u novi dom, što može biti teško da se fokusirate na zadatke iz stvarnog sveta. Vredni ste na poslu, a vaši nadređeni to primećuju, zbog čega vam ubrzo sledi nagrada. Ljubav čuvajte samo za sebe, čak dalje i od prijatelja.
 
Strelac
Postoji mogućnost da se drugi umešaju u vaš posao, što će vas sprečiti da pravilno razmišljate. Možda jednostavno niste zainteresovani za druženje i uživanje u životu trenutno, ali to ne znači da treba da odbijete svaki poziv prijatelja. Niste zadovoljni odnosom sa partnerom, budite iskreni i recite to.
 
Jarac
Stvaranje jakih veza je sada moguće, sve dok ste voljni da izađete iz svoje zone komfora. Bespotrebno želite da se dokažete u društvu, umesto da shvatite da ste posebni samo zbog harizme koju posedujete. Bivša ljubav vam ne izbija iz glave, ali to ne znači da treba da joj terate inat.
 
Vodolija
Promena pravila na radnom mestu može dovesti do toga da se osećate nesigurno sa svojom poizicijom. Ovo neće nužno biti nešto ozbiljno - očekujte više neprijatnih situacija koje vas mogu navesti na potragu za drugom delatnošću. Niste odgovorni za to kako drugi ljudi odluče da se predstave u vašem svakodnevnom životu, ali vi kontrolišete kako ćete reagovati.
 
Ribe
Pokušajte malo da se opustite jer previše pažljivo analizirate poslovnu situaciju ili ste previše perfekcionista. Prijatelji i voljeni vas mogu iznenaditi prilikom za zabavu i opuštanje danas, ali mogli biste ih propustiti ako ste previše zaokupljeni onim što bi moglo poći naopako. Ne morate biti savršeni, samo morate nastaviti da se trudite.
 
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: