Horoskop za 25. avgust

Zabava - Četvrtak 25.08.2022 - 08:16

Pred vama je horoskop za četvrtak 25. avgust.Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Vaš dnevni horoskop za 25. avgust 2022. godine otkriva neku želju koju već dugo vreme nosite u sebi, a danas ona izlazi na površinu. Verovatno je vezana za neku promenu u odnosu s partnerom, i konačno imate hrabrosti da o tome iskreno porazgovarate. Pazite danas na zglobove.
 
Bik
Ljubavni horoskop vam je odličan, prosto ste neodoljivi suprotnom polu! Iskoristite to maksimalno, potrebno vam je podizanje samopouzdanja, pa prihvatite poziv na piće ukoliko ga dobijete. Na poslu sve stižete, ali kao da vam nedostaje malo uzbuđenja u svemu tome.
 
Blizanci
Dnevni horoskop za 25. avgust 2022. vam predviđa gomilu obaveza, ali ste ispunjeni dobrom energijom i elanom i sve uspevate da završite bez imalo stresa. Ako imate priliku, pomozite i nekoj osobi mlađoj od vas da se snađe na poslu, možda ne traži otvoreno pomoć ali će je prihvatiti oberučke. U ljubavi vam sve ide baš kako želite.
 
Rak
Imate ljubavnu dilemu, i već danima vagate šta bi bila najbolja opcija za rešenje. Zvezde vam savetuju da se opustite, problem nije veliki kako se vama čini. Budite iskreni i sve će biti u redu!
 
Lav
Obratite pažnju na ishranu danas, kada je zdravlje u pitanju, moguće je da ste bili pomalo nemarni i sada nemate energije i osećate se bezvoljno. Posvetite planiranju obroka nekoliko dana, i odmah ćete videti kako pravilna ishrana ima blagotvorno dejstvo na vaš organizam, ali i na vaše raspoloženje. Ako imate vremena, bavite se i nekom fizičkom aktivnošću.
 
Devica
Potrebno vam je opuštanje, i što pre se dogovorite sa prijateljima za izlazak ili čak vikend van grada. Znate ko su ljudi koji najbolje utiču na vaše raspoloženje, i požurite da ih "uhvatite" pre nego što naprave neki drugi plan. Ako vas muči stres oko posla, provedite što više vremena u prirodi.
 
Vaga
Vaš dnevni horoskop za 25. avgust 2022. u znaku je uspeha na poslu, vaš talenat i sposobnost dolaze do izražaja upravo danas. Nemojte da budete skromni, prihvatite sve pohvale i raspitajte se da li postoji bolja pozicija za vas. U ljubavi, maštate o nekoj osobi koju stalno srećete, ali nikako da skupite hrabrost da joj priđete.
 
Škorpija
Dnevni horoskop vas upozorava na neke priče koje kruže, nemojte da slušate tračeve o bliskim ljudima jer vam to neće doneti ništa dobro. Razmislite i kakve su namere osobe koja ih širi. Kada je zdravlje u pitanju, moguća je glavobolja.
 
Strelac
Ljubavni život vam cveta, i osećate se zavodljivije nego ikada. Nakon kraćeg perioda u kom ste imali utisak da ste upali u rutinu, ovo leto vam donosi veliku strast i uzbuđenje i to vam prija. Na poslu budite oprezni, posebno ako radite s nekim brojkama, danas su moguće greške!
 
Jarac
Vaš dnevni horoskop za 25. avgust 2022. godine otvara novo pitanje o vašem životu. Imate utisak da ne napredujete, da vaš odnos s partnerom tapka u mestu, i već vas to čini pomalo nervoznim. Pokušajte nekoliko sati da provedete sami, možda čak i da zapišete sve što vas muči, odmah ćete biti bliže rešenju.
 
Vodolija
Dobijate odličnu priliku da promenite posao i trebalo bi da je iskoristite. Možda je reč čak i o oglasu koji ste videli, a koji kao da vas doziva. Zakoračite hrabro u promene, zvezde su na vašoj strani!
 
Ribe
Budite oprezniji s novcem, dnevni horoskop vas upozorava da se ne "rasipate", jer vam uskoro slede veći troškovi. Povedite više računa o leđima ako dugo sedite, obavezno radite vežbe ili se istežite, inače će vas taj problem mučiti čitave jeseni. U ljubavi, partner očekuje da napravite kompromis, ali da li ste spremni za to?
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: