Horoskop za 28. decembar

Zabava - Četvrtak 28.12.2023 - 09:13

Blizanci su na dobrom putu, Škorpija "baca oko" na jednu osobu, Strelac da ne žuri, a vi?

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 28. decembar 2023. godine vam savetuje da ne odlažete obaveze koje imate. Završite sve na vreme do Nove godine. Takođe, bilo bi dobro da vratite sve dugove koje imate. Novo pozanantvo sa jednom osobom će vam ulepšati dan. Jačajte imunitet ishranom i vitaminima!
 
BIK
 
Zvezde donose nove i zanimljive izazove na poslu. Moraćete da se takmičite sami sa sobom i pomerite granice. Oslonite se na znanje i iskustvo. Slobodni Bikovi uživaju krajem dana u društvu malo starije osobe, dok oni zauzeti rešavaju nedoumice sa partnerom.
 
BLIZANCI
 
Danas ste željni da se istaknete i pokažete nadređenima svoje umeće. Na dobrom ste putu! Moguća su i angažovanja koja će vam doneti dodatni novac. Ljubavni život vam se popravlja. Slobodni uživaju sa partnerom, dok oni slobodni imaju mogućnost da se skrase.
 
RAK
 
Već se polako pripremate za novogodišnje praznike i pokušavate sve da postignete. Potražite pomoć partnera i na papir stavite sve što vam je potrebno. Izbegavajte imuplsivnu kupovinu i obratite pažnju na gužvu u saobraćaju! 
 
LAV
 
Posao vam je preko glave i sve je "palo" na vaša leđa. Izdržite, pokušajte da delegirate dužnosti. Imate olsećaj da vam partner da daje dovoljnu podršku. Ukoliko je ne tražite, nećete je ni dolbiti. Moguće su glavobolje krajem dana!
 
DEVICA
 
Danas se potrudite da ne kasnite, mogli bi da vas shvate neozbiljnim. Obratite pažnju šta potpisujete i rokove trajanja kako ne biste imali dupli posao da radite. Slobodne Device opuštaju se u društvu jedne šarmantne osobe, dok one zauzete nek se više potrude oko partnera.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 28. decembar 2023. godine vam kaže da pažljivo donosite važne odluke. Ne radite stvari iz impulsivnosti. Jutro je uvek pametnije od večeri! Mogući su kvarovi u kući, proverite instalacije. U ljubavi sve ide svojim tokom, sa partnerom ste uigrani kao jedan tim.
 
ŠKORPIJA
 
Početak dana užurban, posao će dosta da zavisi od vas. Smirene glave donosite odluke i uvek se posavetujte sa kolegama ili nekim iskusnijim. Moguće su ljubomorne scene kod zauzetih Škorpija, dok one slobodne "bacaju oko" na jednu malo stariju osobu. Budite samouverebi!
 
STRELAC
 
Dnevni horoskop vam danas kaže da ne žurite. Kako na poslu, tako i u saobraćaju. Sve ćete stići ukoliko se dobro organizujete. Partner zauzete Strelčeve stavlja na test, dok slobodni ne znaju za koga pre da se odluče. Mogući su bolovi u leđima, aktivirajte se više fizički.
 
JARAC
 
Želite sve i odmah, a dobro znate da je to nemoguće. Dajte sebi priliku da pogrešite kako biste izvukli pouku iz toga. Porodica ne sme da trpi zbog posla, malo ste je zapostavili. Organizujte ručak ili večeru krajem dana. Prijaće vam druženje!
 
VODOLIJA
 
Dnevni horoskop nalaže da se ne obazirete na ogovaranja na poslu. Danas će osmeh da bude vaše glavno oružje. Slobodne Vodolije razmišljaju samo o jednoj osobi. Napravite prvi korak! Zauzete očekuje slatko iznenađenje od strane partnera. Unosite više vitamina!
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 28. decembar 2023. godine vas savetuje da završite sve obaveze na vreme. Očekuje vas više posla i gužve. Ne libite se da potražite pomoć. Moguća je i neka vrsta "usluge za uslugu". Više obratite pažnju na to šta vam partner govori. Mogući su problemi sa varenjem ili gorušicom.
 
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: