Horoskop za 28. septembar

Zabava - Četvrtak 28.09.2023 - 09:16

Dnevni horoskop za 28. septembar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 28. septembar 2023. godine vam donosi dosta akcije. Dajte sebi malo prostora. Zbog silnih obaveza ne stižete da se opustite. Zauzetim Ovnovima prijaće romantično veče sa partnerom, kao i onim slobodnim sa simpatijom.
 
BIK
 
Navikli ste da vam svi udovoljavaju, ali danas ćete naići na otpor. Spustite loptu kako bi uspeli da dođete do kompromisa. Slična situacija će se odraziti i na ljubavnom polju. Saslušajte šta suprotna strana ima da vam kaže.
 
BLIZANCI
 
Izreka "jutro je pametnije od večeri" danas se odnosi na vas. Nemojte da budete brzopleti u sudite na "prvu loptu". Pustite da vreme učini svoje. Jedna osoba će vam privući pažnju. Procenite da li je vredna vašeg truda i ljubavi.
 
RAK
 
Ove nedelje uspeh je na vašoj strani. Očekuje vas dosta kontakata sa ljudima. Trudite se da ostavite dobar utisak jer će vam značiti u budućnosti. Moguće je da će vam se javiti stara ljubav. Ne zalećite i ne vraćajte na staro.
 
LAV
 
Vaši nadređeni će danas nagraditi vaš trud. To ne znači da treba da se opuštate. Zvezde vam savetuju da obratite pažnju na papirologiju i šta potpisujete. Mogla bi da se provuče neka greška. U ljubavi se trudite da uživate i ne analizirate previše stvari.
 
DEVICA
 
Početak dana dosta napet. Očekuju vas pozivi i upiti sa svih strana. Nije sramota obratite se za pomoć. Slobodne Device poželeće ozbiljniji odnos, one zauzete su pomalo zapostavile partnera. Proverite krvni pritisak.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 28. septembar 2023. godine vas savetuje da "ne sudite knjizi po koricama". U suprotnom mogli biste da pogrešite, pogotovo ako je posao u pitanju. U ljubavi pripazite se laskanja i praznih obećanja. Čuvajte se gužve u saobraćaju i obratite pažnju na piće i hranu.
 
ŠKORPIJA
 
Imate prevelika očekivanja i jaki ste na rečima. Sada je vreme da svoja obećanja sprovedete u delo. U suprotnom neće vas shvatati za ozbiljno. Pazite na šta trošite novac i rasporedite ga do kraja meseca. Unosite više tečnosti i krećite se!
 
STRELAC
 
Danas ćete poželeti da se osamite i porazmislite o svemu. I to je u redu, ali se trudite da ne gurate stvari pod tepih. Prijao bi vam razgovor sa starijom osobom iz porodice. U ljubavi sve po starom. Onoliko koliko pružate, toliko će vam se i vratiti.
 
JARAC
 
Imate prevelike ambicije i ne dozvolite da vas drugi sputavaju u tome. Svaki početak je težak, ali ukoliko ste iskreni u ciljevima, drugi će to prepoznati. Slobodni Jarčevi poželeće da se smire, dok oni zauzeti malo da odahnu. Pronađite balans.
 
VODOLIJA
 
Prošlost bi mogla da vam pokuca na vrata. Dobro razmislite šta želite. Na poslu niste dovoljno motivisani. Razmislite o pregovorima sa nadređenim. Izbegavajte bespotrebno trošenje novca, trebaće vam uskoro.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 28. septembar 2023. godine vas upozorava da ne planirate previše unapred, jer biste mogli da se razočarate. Budite racionalni u ciljevima i marljivo radite na njima svakog dana. Jedna osoba vam privlači pažnju, to bi mogao da bude neko sa posla. Budite oprezni. Nisu svačije namere iste kao i vaše!
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: