Horoskop za 29. januar

Zabava - Petak 29.01.2021 - 09:43

Pred vama je horoskop ya petak 29. januar. Sa srećom.

FOTO: Mondo FOTO: Mondo

Ovan

Organizujte se bolje zbog posla. Ne bi trebalo da se nervirate previše oko svega što ste započeli na poslu nego odradite šta možete. Brinite više o svom zdravlju.
Bik

Trebalo bi da ne zapostavljate partnera zbog previše posla. To može da bude veći problem. Ako ste slobodni, ne nalazite svakom mane. Preko posla je moguće poznanstvo.

Blizanci

Sredite neke stvari u kući koje niste stigli ranije. Bilo da je to dokumentacija ili ormar, biće dobro za vas da se rasteretite. Provedite više vremena sa porodicom.
Rak

Veoma ste dobro raspoloženi i komunikativni. Najbolje bi bilo da pokušajte da nađete zajednički jezik sa drugim ljudima. Saradnici će da vam izađu u susret za svaki zahtev. Skloni ste kompromisu.
Lav

Moguć je priliv novca. Potrudite se da se usredsredite na sitnice. Ne nervirajte se ako sve nije kako ste zamislili. Potrudite se da date svoj maksimum da biste mogli da napredujete.
Devica

Budite otvoreni za nova iskustva, učenja. Ne nervirajte se previše oko posla, nego se posvetite sebi. Moguća nervoza jer ne možete da postignete sve što ste zamislili, preopterećeni ste.
Vaga

Potrudite se da usredsredite na sve ono što niste završili na vreme. Dajte sve od sebe da se se ubrzate na poslu. Nije vreme da sada baš započnete neke obaveze.
Škorpija

Ako vas neko savetuje kako da bolje odradite neke stvari, na brži način, poslušajte savet. Neće to da vam bude jako lako da odradite, ali se potrudite. Nekad drugi ljudi imaju dobnronameran savet. Pokušajte da ostvarite ideje koje duže vreme imate uz pomoć drugih ljudi.
Strelac

Ne preuzimajte na sebe previše odluka koje ne možete da odradite. Budite realni. Nađite više vremena za neke poslovne aktivnosti koje možete da realizujete makar kao dodatni posao. Neka ženska osoba može da vam da dobar savet u vezi sa poslom.
Jarac

Lako ostvarujete sve svoje ideje. Dobro se osećate i ništa vam ne pada teško. Odlična je saradnja sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili zemlje.
Vodolija

Pazite na troškove. Ne kupujte stvari koje vam nisu neophodne. Danas je dan za štednju. Pomalo ste napeti, bavite se sportom ako budete imali vremena.
Ribe

Ukoliko vam neko nudi partnerstvo ili neku saradnju trebalo bi da pristanete na to je rmožete da ostvarite uspeh. Partner može da vam bude velika podrška. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo preko posla.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: