Horoskop za 29. januar

Zabava - Ponedeljak 29.01.2024 - 09:47

Blizanci ne znaju šta će od ideja, Škorpije da paze na brojke, Jarac da se "spusti na zemlju", a vi?

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 29. januar 2024. godine vam donosi nove izazove. Bićete u prilici da doneste važnu odluku danas. Jedna osoba vam se potajno sviđa. Izbegavajte tajne veze i afere. Mogli bi lako da vas razotkriju.
 
BIK
 
Danas ste skloni da namećete drugima svoje mišljenje. Kolege bi mogle pogrešno da vas shvate. Budite otvoreni za dijalog i sar9adnju. U ljubavi ste željni promena - slobodni imaju priliku da se skrase, dok oni zauzeti razmišljaju da pređu na viši nivo. 
 
BLIZANCI
 
Ponedeljka za vas znači početak novih ideja. Imate previše motivacije da "pokrenete" čitav svet. Potražite hrabrosti unutar sebe kako biste ideje realizovali u delo. Vaši bližnji su vam velika podrška. Slobodni Blizanci ulaze u tajne veze. Više se krećite i vežbajte!
 
RAK
 
Danas rešavate dva problema "jednim udarcem". Jedna osoba bi mogla da vas izbaci iz takta. Brojite do 10! Partner će poželeti nešto da vam saopšti ili kaže. Pažljivo ga slušajte. Slobodni Rakovi željni su ljubavi. Možda je tražite na pogrešnom mestu.
 
LAV
 
Početak dana ide na vašu ruku. Telefon će vam se usijati, ali očekuje vas dosta povoljnih vesti što se tiče posla. Obratite više pažnje na kretanje i gužve u saobraćaju. Ne dozvolite da vas sitnice izbace iz takta. Na kraju dana vas očekuje pravo iznenađenje i opuštanje.
 
DEVICA
 
Danas će vas mrzeti da završite sve što ste započeli. Poslušajte svoj organizam, ali nemojte da vas lenjost uzme pod svoje. Slobodne Device razmišljaju kako da privuku pažnju simpatije. Zvezde vam savetuju da budete svoji i prorodni. Unosite više vitamina!
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 29. januar 2024. godine vam kaže da pažljivo vagate, pogotovo na poslu. Uzmite sve stavri u obzir i ako treba posavetujte se sa iskusnijim. U ljubavi ste malo zanemarili partnera. Nije loša ideja da ga iznenadite krajem dana.
 
ŠKORPIJA
 
Zvezde vam savetuju da obratite više pažnje na brojke. Mogli biste da omanete u nekoj važnoj računici ili troškovima. Slobodne Škorpije su zaljubljene "do ušiju", dok one zauzete rešavaju nedoumice sa partnerom. Trudite se da ne budete svojeglavi.
 
STRELAC
 
Nekad je bolje da neke stvari postite i kažete sebi "ko zna za šta je to dobro". Pomalo ste zapsotavili sebe, nova nedelja je idealan početak da porazmislite šta vam nedostaje. U ljubavi sve ide svojim tokom. Unosite više vitamina i jačajte imunitet!
 
JARAC
 
Tvrdoglavost bi danas mogla skupo da vas "košta". Spusite se na zemlju i saslušajte i drugu stranu. Izbegavajte nagle pokrete i preteran fizićki napor. Moguće su povrede! Partner vam neto krije, pokušajte da ga pažljivo slušate.
 
VODOLIJA
 
Prošlost vam kuca na vrata. Na vama je da li ćete da ih otvorite. Na poslovnom polju željni ste akcije, to predložite i vašem nadređenom. U ljubavi ste pomalo bojažljivi. Budite otvoreni i direktni prema simpatiji/ partneru.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 29. januar 2024. godine vam kaže da date sebi šansu za nove početke. Ukoliko se nalazite na raskrsnici, potražite savete bliskih ljudi. Što više razmišljate biće vam teže. U ljubavi sve po starom. Poslušajte unutrašnji instinkt.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: