Horoskop za 29. septembar

Zabava - Petak 29.09.2023 - 09:22

Dnevni horoskop za 29. septembar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 29. septembar 2023. godine vam donosi preokret na radnom mestu. Neočekivane vesti dobijate od nadređenih, a one mogu u potpunosti da vam promene današnje ciljeve. Zadovoljni ste odnosom sa partnerom, uviđate da su prethodni razgovori urodili plodom. Pojačajte unos vitamina.
 
BIK
 
Vaš dnevni horoskop vas upozorava na osobu iz prošlosti. Ne dozvolite da se privatni problemi prenesu na radno okruženje, to može značajno da ometa vaš napredak. U ljubavnom segmentu vas čekaju oscilacije. Emocije su pomešane i niste sigurni šta želite. Prija vam mirna atmosfera kako biste sredili misli. Moguća nesanica.
 
BLIZANCI
 
Zvezde vam donose zanimljivo poznanstvo! Horoskop vas savetuje da ne ostajete kod kuće, već da rado prihvatite poziv prijatelja. Misteriozna osoba će vam privući pažnju, a može da vam pomogne i kada je posao u pitanju. Povoljan dan za Blizance koji se bave privatnim biznisom, sledi novčani dobitak! Više spavajte.
 
RAK
 
Previše slobodnog vremena dovodi vas do bavljenja tuđim problemima, ali i sukoba. Odnos sa partnerom postaje hladniji, čuvajte se reči izgovorenih u afektu. Niste zadovoljni finansijskom situacijom, ali horoskop vas savetuje da se pokrenete. Povoljan dan za sve koji traže posao. Čuvajte se prejedanja.
 
LAV
 
Dnevni horoskop za 29. septembar 2023. godine kaže da danas možete da očekujete da sve ide u vašu korist! Sve ćete obaviti sa upola snage i završiti sa sjajnim rezultatima. Sledi i novčani dobitak, a uživaćete i u pažnji suprotnog pola. Nova ljubav na pomolu, a počinje večerašnjim flertom! Zdravlje je dobro.
 
DEVICA
 
Napeti ste i to prenosite na ljude iz bliskog okruženja. Niste raspoloženi za prijatelje, prija vam izolacija i punjenje baterija. Horoskop vas savetuje da ne odbacujete savete prijatelja olako, mlađa ženska osoba može da vam pomogne. Partner vam pruža podršku, dok slobodne Device očekuje komunikacija nekim putem društvenih mreža. Uvedite fizičku aktivnost.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 29. septembar 2023. godine vas savetuje da danas povedete računa o papirologiji. Bitne stavke mogu da vam promaknu, dobro proverite sve detalje. Odličan dan za uvođenje zdravih navika, dobićete novu energiju. Ljubavna situacija postaje pomalo "klimava", ne gurajte probleme pod tepih. Čuvajte se povreda.
 
ŠKORPIJA
 
Današnji dan obeležava uspeh! Ponosni ste na dosadašnje rezultate i konačno vidite da se trud isplatio. Finansijska situacija se poboljšava, a to je ono što ste želeli. Vaše dostignuće primećuje konkurencija, možete očekivati interesantnu ponudu koja je vezana za inostranstvo. Imate mnogo udvarača, ali niste zainteresovani za ljubav. Moguća iscrpljenost.
 
STRELAC
 
Ne žurite kada je važna odluka u pitanju. Danas osećate da ste na raskrsnici, ali i da svaki put donosi veliki rizik. Dobro razmislite i ne dozvolite da okolina utiče na vas. Komunikacija sa partnerom teče glatko i odnos se poboljšava. Zadovoljni ste, očekujte lep gest od partnera. Više spavajte.
 
JARAC
 
Klonite se tajnih radnji koje mogu da vam nanesu više štete nego koristi. Upašćete u vrtlog nesporazuma, zbog čega pojedini odnosi sa bliskim ljudima mogu da se pogoršaju. Spremni ste za viši korak u ljubavi. Budite otvoreni i direktni u razgovoru sa partnerom, iznesite svoje želje i potrebe. Moguće glavobolje.
 
VODOLIJA
 
Prija vam popularnost i rado ste viđen gost svuda! To vam donosi niz važnih kontakata za sferu kojom se bavite. Neko ko je na položaju može da vam pomogne da ispunite cilj, budite strpljivi. Mogući sitni kvarovi u kući, dobro isplanirajte budžet. Zauzete Vodolije čekaju sitne razmirice, dok slobodne mogu da očekuju poznanstvo sa osobom preko zajedničkih prijatelja.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 29. septembar 2023. godine vam sprema lepo iznenađenje! Bićete srećni zbog vesti koju vam donosi član porodice. Proslavite u krugu najbližih i uživajte u novom poglavlju! Današnji dan je za vas prekretnica. Briljirate u poslu. Jedna osoba je zainteresovana za vas, ali u vama ne budi varnice.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: