Horoskop za 3. jul

Zabava - Nedelja 03.07.2022 - 08:53

Pred vama je horoskop za nedelju 3. jul. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Finansijska pomoć vam stiže iz sasvim neočekivanih izvora, ali bilo bi dobro da se uzdržite od trošenja na krajnje nepotrebne stvari. Partner vam je sjajna podrška u svemu, pokažite mu da cenite to. Ne zapostavljajte zdravlje.
 
Bik
Moguća je neka neočekivana prilika za putovanje, iskoristite je, to bi vam svakako prijalo. U ljubavi vam ne ide baš sjajno, ali gledajte da barem izbegnete neke nepotrebne rasprave. Povedite više računa o ishrani.
 
Blizanci
Bićete danas u dilemi kako da postupite u nekoj situaciji, koja se kosi sa vašim ličnim stavovima. Dobro razmislite o svemu, a ako treba, potražite i savet od bliskih ljudi. Sjajna vam je komunikacija sa partnerom, zadovoljni ste u vezi.
 
Rak
Možda ćete biti pod pritiskom da donesete neke odluke koje se tiču novca, ali ne dozvolite da vam bilo ko go govori kako da trošite svoje pare. Slobodni, neka bliska osoba će vam priznati svoja osećanja. Mogući su problemi sa alergijom.
 
Lav
Osećate pritisak od strane partnera da vezu na neki način podignete na viši nivo. Razgovarajte otvoreno o svemu, uspećete da pronađete rešenje. Odnos sa kolegama je sjajan, očekuje vas uspeh na poslu. Pijte više vode.
 
Devica
Moguća je neka nova poslovna ponuda o kojoj bi trebalo da razmislite. Da biste doneli pravu odluku, budite iskreni prema sebi i poslušajte srce. Puni ste pozitivni energije i bliski ljudi uživaju u vašem društvu. Osećate se odlično.
 
Vaga
Neočekivani događaji su pred vama na poslu, a vi se ne snalazite baš najbolje u neplaniram situacijama. Zatražite pomoć kolega da biste se što pre prilagodili novim okolnostima. Odnos sa partnerom je dobar, ali pazite da ne upadnete u rutinu. Povedite više računa o ishrani.
 
Škorpija
Na poslu ćete morati da se izborite da bi se vaš stav čuo, ne libite se da to i uradite jer će se nakon toga mnoge stvari promeniti nabolje. U vezi vam je sjajno, a idealan je period i za nove ljubavi. Čuvajte se prehlade.
 
Strelac
Osećate se "zaglavljeno" u rutini na poslu, ali dovoljno je da svakodnevne obaveze počnete da obavljate na neki drugi način, da biste se osećali bolje. Moguće su manje rasprave u vezi. Nervozni ste, pronađite način da se opustite.
 
Jarac
Povedite računa o komunikaciji na poslu jer biste zbog nekih nepromišljenih reči mogli da dovedete sebe u nepriliku. Niste sasvim zadovoljni u vezi, ali sve što treba da uradite je da partneru otvoreno kažete šta vam smeta. Zdravlje vam je odlično.
 
Vodolija
Očekuju vas neka lepa iznenađenja od strane porodice i bliskih ljudi, ali to bi moglo da vas iznervira pošto ometa vaše planove. Nemojte im zamerati. Na poslu vas očekuje neki finansijski dobitak, povišica. Isplanirajte odmor, to će vam prijati.
 
Ribe
Ne ide vam baš sve od ruke na poslu danas, pa gledajte da obavljate samo ono što morate i sve proverite više puta. Ne budite previše kritični prema partneru zbog sitnica. Moguća je nervoza, prijao bi vam neki odmor.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: