Horoskop za 31. avgust

Zabava - Četvrtak 31.08.2023 - 09:13

Rak pravi pogrešan korak u ljubavi, Vaga da pripazi šta potpisuje, Ovan danas briljira, a vi?

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 31. avgust 2023. godine vam donosi nova uverenja. Na um vam pada genijalna ideja koja se tiče vaše karijere. Ukoliko naiđete na nedoumice, potražite savete iskusnih kolega i prijatelja. Za ljubav nemate previše vremena, te razmislite šta želite.
 
BIK
 
Danas ćete se naći u okruženju veoma uspešnih ljudi. Trudite se da ostavite dobar utisak i sklopite nove kontakte i podstaknete saradnju. Razmislite šta vi možete da ponudite drugima i kako da naplatite svoj trud. Iako vas trenutno muče finansije, nije vreme za zaduživanja. Budite strpljivi!
 
BLIZANCI
 
Povoljan da za poslovne saradnje i projekte. Očekujte poziv ljudi na položaju, poželeće da sarađujete. Budite obazrivi kome se jadate i pričate svoje tajne. Neko bi mogao to da iskoristi protiv vas. Slobodni Blizanci na meti udvarača, dok oni zauzeti neka porade na zdravijem odnosu.
 
RAK
 
Danas će neko na poslu da prepozna vašu iskrenost i emocije. To biste mogli da protumačite kao udvaranje. Zadržite prirodan i profesionalan stav i trudite se da ne mešate poslovni i privatni život. Mogući pad imuniteta  vrtoglavice. Unosite dovoljno tečnosti i odmarajte!
 
LAV
 
Početak dana dosta energičan i ubrzan. Od ranog jutra bićete izuzetno efikasni na poslu. U drugoj polovini dana zauzeti Lavovi uživaju u romantici, dok oni slobodni su željni akcije i burnog života. Trudite se da pronađete balans!
 
DEVICA
 
Zvezde su danas na vašoj strani. Bićete raspoloženi za sve ideje, čak ćete i sami motivisati ljude oko sebe. Iako biste sve želeli sad i odmah, pokušajte da budite realniji. Uvek je bolje da stavite sve papir i imate crno na belo. Mogući su bolovi u kičmi!
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 31. avgust 2023. godine vas savetuje da ne žurite sa odlukama, pogotovo sa onima koje u velikoj meri utiču na vašu budućnost. Budite obazrivi sa papirologijom i pre potpisivanja detaljno sve pročitajte. 
 
ŠKORPIJA
 
Želite toliko toga, ali vas nerešeni problemi sputavaju. Danas niste mogli da upoznate osobu koja će da vam otvori nove vidike. Trudite se da joj ne kontrirate, već saslušate pažljivo, a onda sami presudite i donesete odluku. Čuvajte se naglih pokreta i predugog sedenja!
 
STRELAC
 
U poslednje vreme previše ste se fokusirali na druge i želeli njima da udovoljite. Na to će vas neko danas podsetiti! Nedostaje vam da obradujete sebe nekom sitnicom ili počastite odmorom. Odlazak u prirodu bi vam prijao. Obratite pažnju na ishranu i redovno jedite!
 
JARAC
 
Danas niste fokusirani. Šta god da započnete, ići će vam otežano. Jednostavno, takav vam je dan. Pravite kraće pauze i radite stvari koje vam prijaju i podižu energiju. U ljubavi sve po starom. Slobodni Jarčevi ne mogu da se skrase, dok oni zazeti su pomalo nezadovoljni. Vreme je da porazgovarate sa partnerom.
 
VODOLIJA
 
Kako ne biste imali nesuglasice na poslu, pomirite se sa tim da ne možete uvek vi da budete u pravu. Prihvatite svoje greške i mane i biće vam lakše. Na pomolu je nova romansa. Ne žurite da otkrijete sve o sebi suprotnoj strani. Malo po malo uživajte u intimnim trenucima. Zauzeti neka se više posvete partneru.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 31. avgust 2023. godine vam donosi iskušenje. Ne vodite se tuđim snovima, već radite na svojim. Ono što je za nekog drugog dobro, ne znači da je i za vas. Očekuje vas manji priliv novca. Pametno ga raspodelite. Unosite više tečnosti i više se krećite!
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: