Horoskop za 4. februar

Zabava - Nedelja 04.02.2024 - 10:23

Pred vama je horoskop za nedelju 4. februar. Sa srećom.

Foto Thinksoc Foto Thinksoc
OVAN
Dnevni horoskop za 4. februar 2024. godine kaže da danas date sebi oduška. Bićete u prilici da upoznate važnu osobu na visokom položaju. Mogući su sitni kvarovi u kući, obratite pažnju na instalacije. Unosite više vitamina!
 
BIK
Danas vam nedostaje više motivacije. Okružite se ambicioznim i vedrim ljudima. Mogući je susret sa jednom važnom osobom. U ljubavi previše očekujete, "spustite" se na zemlju. Moguće su glavobolje!
 
BLIZANCI
 
Početak dana nešto lagodniji, imaćete vremena da se posvetite sebi, a već u drugoj polovini spremite se za akciju. Očekuje vas važan događaj ili susret sa bitnim ljudima. Iskoriste govorne sposobnosti koje posedujete. 
 
RAK
 
Vreme je da završite poslove koje niste stigli u toku radne nedelje. Obratite pažnju na rokove plaćanja, moguće je da vam stigne neka opomena. Slobodni Rakovi uživaju u zanimljivom društvu, dok oni zauzeti kraj partnera.
 
LAV
 
Dnevni horoskop za 4. februar 2024. godine kaže da ne obraćate previše pažnje šta drugi pričaju ovamo. Fokusirajte se na svoj cilj. Zauzeti Lavovi nailaze na sukob mišljenja sa partnerom, oni slobodni imaju više mogućnosti. 
 
DEVICA
Danas ne dozvoljavate da vas iko omete u ciljevima. Moguće su i sitne svađe sa ukućanima. Očekuja vas važna vest sredinom dana. U ljubavi sve ide svojim tokom, dajte sebi šansu da se zaljubite. Mogući su bolovi u kostima i zglobovima.
 
VAGA
 
Vaš dnevni horoskop za 4. februar 2024. godine kaže da napravite plan za nadolazeću nedelju. Očekuje vas dosta obavaza. Ne dozvolite da vama dragi ljudi i partner trpe zbog toga. Obratite više pažnje u saobraćaju!
 
ŠKORPIJA
Vaš intelekt danas dolazi do izražaja. Muče vas događaji iz prošlosti. Zvezde vam savetuju da gledate napred. Očekuje vas susret sa osobom s kojom ste izgubili kontakt. Vreme je da ga obnovite. Unsoite više vitamina!
 
STRELAC
 
Obaveze su vas pritisle, jedva imate vremena da se posvetite sebi i socijalnom životu. Nedostaje vam bolja organizacija. Partner vam zamera što ste ga zapustili, provodite više vremena sa njim. Kraj dana je odlična prilika za to.
 
JARAC
 
Danas vam je samo posao u glavi. Time i opterećuje i druge ljude oko sebe. Prijaće vam da se napunite pozitivnom energijom negde u prirodi. Okupite drage ljude i "pobegnite" iz gužve i svakodnevice.
 
VODOLIJA
 
U ljubavi vas očekuje promene. Slobodne Vodolije su spremne za ulazak u vezu. Danas je "dan D", dok one zauzete rešavaju nedoumice u vezi. Kopromis je najbolje rešenje. Mogući su manji troškovi, budite mudri prilikom kupovine.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 4. februar 2024. godine vam donosi veseo dan. Bićete puni energije, te je iskoristite na pravi način. Pozovite prijatelje ili iznenadite partnera. Očekuje vas manji priliv novca ili nadoknada za minuli rad.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: