Horoskop za 5. decembar

Zabava - Nedelja 05.12.2021 - 01:05

Pred vama je horoskop za nedelju 5. decembar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Ovan

Imate dosta posla. Preopterećeni ste obavezama. Pokušajte da se bolje organizujete.
Bik

Dajte svoj maksimum na poslu, ali razmislite o tome kako da unovčite svoje ideje. Budite prijatni prema saradnicima. Neka osoba koja nije iz vašeg mesta ili zemlje može da bude od pomoći.
Blizanci

Strastveni ste i skloni flertu. Obavezna je štednja danas. Bilo bi dobro da se da se posvetite poslu i da postavite ciljeve koje možete da ostvarite.
Rak

Komunikativni ste na radnom mestu. Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata. Ipak, kolege mogu da budu od velike pomoći pa pitajte za savet.

Lav

Imate dosta obaveza. Završite sve što možete na vreme. Neka ženska osoba može da vam da dobar savet u vezi sa poslom.
Devica

Budite uporni da dođete do dobrih rezultata. Nije vam lako da odradite zadatke, ali ste veoma kreativni. Nove ideje mogu da budu korisne.
Vaga

Porodica vam je na prvom mestu. Drugi ljudi mogu da budu od pomoći. Usredsredite na posao.
Škorpija

Komunikativni ste. Odlično se osećate. Napravite dobru komunikaciju sa drugima.

Strelac

Imate dosta posla. Moguć je povećan priliv novca. Nije vam lako da dođete do rezultata i da napravite uspeh. Fokusirajte se.
Jarac

Moguć je problem sa pritiskom. Odlično se osećate. Izdvojite više vremena za privatni život.
Vodolija

Završite sve što ste započeli u toku nedelje. Nije vam lako da postignete sve da odradite, ali dajte sve od sebe da budite uporni i da možete da budete detaljniji. Neka bliska osoba može da vam bude od pomoći.
Ribe

Prijatelji su tu za vas. Ako imate neki problem, razmislite kome ćete da kažete šta vas muči. Moguć je problem sa cirkulacijom.

 

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: