Horoskop za 5. januar

Zabava - Subota 05.01.2019 - 09:05

Pred vama je horoskop za subotu 5. januar. Sa srećom.

Horoskop za 5. januar. Foto: Mondo Horoskop za 5. januar. Foto: Mondo

Ovan

Veoma ste društveni. Savršeno se osećate i imate višak energije. Pomalo Vam je dosadno na poslu, pa biste da uvedete neke promene. Ovo je dobar dan za ostvarivanje ideja.

Bik

Nemate dobar odnos sa nekom osobom sa kojom sarađujete. Promenite pristup, ne budite tvrdoglavi. Potrudite se da udovoljite partneru i tako ćete skrenuti misli sa posla. Ako ste slobodni, bićete skloni flertu.

Blizanci

Danas ste napeti. Moguća je nervoza zbog previše obaveza, jer imate potrebu da uživate. Posle radnog vremena vidite se sa prijateljima. To će Vam prijati.

Rak

Napravite neke promene na poslu, ako Vam do sada nije baš sve išlo idealno. Pomalo ste napeti. Možda se nećete osećati dobro, pa se potrudite da date sve od sebe da se ne preforsirate.

Lav

Veoma ste organizovani. Trebalo bi da se posvetite malo više članovima porodice, da se ne osećaju zapostavljeno zbog Vašeg posla. Partnerski odnosi su malo zategnuti, a ako ste slobodni, samo Vas površne veze zanimaju.

Devica

Komunikativni ste danas. Ono što je bitno je da ne treba da dajete preveliki značaj tuđem mišljenju. Imaćete lep dan. Nađite vreme za relaksaciju.

Vaga

Osoba koja Vam se dopada može biti neadekvatna za Vas u ovom trenutku, naročito ako ste je upoznali preko posla. Imajte strpljenja.

Škorpija

Preosetljivi ste danas. Najbolje bi bilo da provedete vreme kod kuće, odmarajte. Odložite sve obaveze koje možete, jer ćete danas biti veoma napeti.

Strelac

Pričljiviji ste nego obično. Važno je zadržite neke privatne stvari za sebe. Nemojte svima pričati o svojim problemima. Moguć kraći put.

Jarac

Napravite kompromis sa bliskim ljudima. Nervozni ste zbog novčane situacije. Ipak, ne brinite, dobićete dobre vesti do kraja dana ili ćete već naći neko rešenje kako da promenite situaciju koja Vam se ne dopada.

Vodolija

Napeti ste. Ne nervirajte se zbog drugih ljudi sa kojima radite i sa kojima nemate dobar odnos. Posle posla ugodite sebi, odaberite neki način za relaksaciju. Provedite neko vreme u prirodi.

Ribe

Danas je dan za završavanje obaveza, ali će Vam sve baš ići od ruke. Pozitivni ste i dobro raspoloženi. Budite prijatni prema drugima, prećutite nešto što Vam smeta, jer ćete tako održati dobre odnose.

 

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: