Horoskop za 8. avgust

Zabava - Ponedeljak 07.08.2023 - 09:23

Bikovima sledi nagrada, Devica na "ivici", Ribe nestrpljive, a vi?

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 7. avgust 2023. godine vam donosi pojačani fokus i koncetraciju. Ključ je u kvalitetnom snu. Slobodni Ovnovi beće skloni flertovanju, dok oni zauzeti nek se potrude više oko partnera ako ne žele da im odnos zataji.
 
BIK
 
Ukoliko ste dugo u radnom odnosu, moguće je unapređenje. Ostanite marljivi i dajte sve od sebe da pokažete svoj potencijal. Sledi vam nagrada. Moguća je povećana nervoza. Vreme je za fizičku aktivnost!
 
BLIZANCI
 
Posao vam neće dati mira. Bićete na sto strana, na vreme se organizujte. Prijateljstvo sa jednom osobom bi mogla da preraste u nešto više. Ne ulazite iz odnosa u odnos. Pogubićete se... Više unosite tečnosti i redovno jedite!
 
RAK
 
Postoji mogućnost za kraće putovanje ili honorarni posao. Razmislite na šta trošite novac kako ne biste bili u minusu krajem meseca. Upuštanje u nagle afere bi moglo da vam povredi osećanja. Nema potrebe za žurbom!
 
LAV
 
Imate velike poslovne ciljeve i ne odustajete tako lako od njih. Trebaće vam jaka podrška. Razmislite ko su osobe iz okruženja od poverenja. Moguće su prolazne glavobolje i stomačni problemi.
 
DEVICA
 
Bićete na ivici da se zamerite kolegama na poslu. Brojite do 10! U suprotnom, očekuje vas dodatni stres. Zauzete Device uživaće u ljubavnom skladu, dok će slobodne da pronađu pažnju na neočekivanom mestu.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 7. avgust 2023. godine vam nalaže da ne razmišljate previše, nego da delate. Jedna osoba bi mogla da vas izbaci iz ravnoteže. Zbog promene vremena proverite krvni pritisak i unosite više tečnosti!
 
ŠKORPIJA
 
Vaša intuicija danas dolazi do izražaja. Odličan je dan za sklapanje nove saradnje i ugovora. Zvezde vam poručuju da zauzmete dominantan stav. U ljubavi izbegavajte idealizacije osoba suprotnog pola!
 
STRELAC
 
Danas vam raspoloženja opada. Biće vam mrsko da radite šta drugi traže od vas. Trudite se da date sve od sobe, a tokom ostatka dana nakupite se pozitivnom energijom. Nedostaje vam odmor!
 
JARAC
 
Danas vam stiže pojačani posao, a obaveze vas pritiskaju. Oslonite se na svaku pomoć koja vam se pruža. Nećete moći sve sami... Slobodne Vage plamte od stasti. Mogući je pad imuniteta. Pojačajte unos vitamina!
 
VODOLIJA
 
Odlično poslovanje, pogotovo ako barate sa novcem. Ide vam od ruke da spajate prave ljude i pravite uspešne saradnje. Obratite samo pažnju oko potpisivanja ugovora.U ljubavi nemojte da terate inat, stvoriće te kontra efekat.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 7. avgust 2023. godine vam donosi izraženu osetljivost i napetost. Svaka sitnica će vas pogađa, te je dobro da se malo izolujete i radite šta vas čini srećnim. U vezi vam nedostaje strpljenja. Budite otvoreniji prema partneru!
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: