Horoskop za 8. oktobar

Zabava - Petak 08.10.2021 - 10:08

Pred vama je horoskop za petak 8. oktobar. Sa srećom.

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock

Ovan

Ništa vam nije teško da završite. Potrudite se da se fokusirate na neke obaveze koje su važne da biste bili uspešniji. Imaćete višak energije, pa nađite vreme za sport i šetnju.

Bik

Odlično se osećate. Provedite više vremena sa prijateljima, prijaće vam. Usredsredite se na ljubav, a ne toliko na posao.

Blizanci

Nije vam lako da ostvarite sve planove koje imate. Lako se sporazumevate sa drugima i ništa vam nije toliko teško. Pazite na detalje, ne budite površni.

Rak

Lako dolazite do novih poslovnih prilika. Nije vam teško ni da se posavetujete sa drugima. Napredak je siguran, budite ambiciozni.

Lav

Pomalo ste rasejani. Budite spremni za saradnju sa drugima. Neka ženska osoba može da vas podstakne da date svoj maksimum.

Devica

Možete da ostvarite odlične rezultate na radnom mestu. Ne morate da ulažete previše energije, nego se potrudite da uradite ono što je prioritet. Dobre navike su vam važne za uspeh, pa je bitno da se bolje organizujte.

Vaga

Nije vam lako da dođete do dobrih poslovnih kontakata da biste ostvarili svoje planove. Neka ženska osoba koju dugo znate ima dobar predlog za vas. Iskoristite šansu za napredak.

Škorpija

Imate utisak da vam sve ide sporije nego inače. Ne nervirajte se previše oko posla jer nećete moći da se usredsredite na neke nove stvari da biste napredovali. Drugi ljudi mogu mogu da budu od pomoći.

Strelac

Veoma ste motivisani da postignete dobre rezultate. Brzo se dogovarate sa drugima. Ne pada vam teško da uradite sve što ste dugo odlagali.

Jarac

Razmislite kako možete da radite manje ovih dana. Ovih dana imate previše posla i to vas muči. Možete da budete veoma iscrpljeni na kraju dana.

Vodolija

Niste previše posvećeni partneru. Premoreni ste od obaveza, pa sve utiče na vas. Ako ste slobodni, moguće je neko novo poznanstvo i iz toga može da proistekne nešto više.

Ribe

Važno je da budete vredni da bi ste napredovali. Veoma ste ambiciozni. Brinite više svom zdravlju i jačajte imunitet.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: