Hristos voskrese: Supruga Toma Henksa, čestitala Vaskrs

Zabava - Utorak 30.04.2019 - 12:42

Rita Vilson je rođena u Kaliforniji. Po ocu je poreklom iz Bugarske, a po majci iz Grčke. Prihvatila je majčinu veru i to često ponosno ističe.

Rita Vilson, jedna od najpoznatijih zvezda pravoslavne veroispovesti FOTO: Depositphotos Rita Vilson, jedna od najpoznatijih zvezda pravoslavne veroispovesti FOTO: Depositphotos
Holivudska glumica i pevačica Rita Vilson, jedna od najpoznatijih zvezda pravoslavne veroispovesti, čestitala je pozdravom "Hristos vaskrese" na Instagramu najveći hrišćanski praznik.
 
Zbog Rite Vilson je i čuveni glumac, njen suprug Tom Henks, prihvatio pravoslavlje.
 
Rita Vilson je rođena u Kaliforniji. Po ocu je poreklom iz Bugarske, a po majci iz Grčke. Prihvatila je majčinu veru i to često ponosno ističe.
 
Zvezda filmova "Besani u Sijetlu", Priča o nama" i "Odbegla mlada" od 1988. godine u braku je sa Tomom Henksom koji je na venčanju prešao u veru svoje supruge.
 
Sa njom je prethodnih godina Vaskrs slavio u zemlji njenog porekla, Grčkoj, prenosi Blic.
 
Rita koja sa Tomom ima sinove Čestera i Trumana, ovih dana objavila je novu pesmu, što je njen muž ponosno objavio na Instagramu, poručivši da je Rita dobila i zvezdu na Bulevaru slavnih.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: