Izbrisali sve filmove u kojima glumi Džoni Dep

Zabava - Utorak 29.12.2020 - 14:00

Svi filmovi u kojima glumi holivudski glumac Džoni Dep izbrisani su sa popularne striming platforme Netfliks u Americi i Australiji.

Razlog tome je nedavna odluka suda Razlog tome je nedavna odluka suda
Svetski mediji prenose da su "Netfliks USA" i "Netfliks Australija" doneli odluku da ne prikazuju, odnosno da izbrišu iz ponude sve filmove u kojima glumi slavni glumac.
 
Kako se navodi, razlog tome je nedavna odluka suda prema kojoj je Dep osuđen za zlostavljanje bivše supruge, prenosi "The Sun".
 
Naime, Dep je tužio britanski "The Sun" i njegovog izvršnog urednika Dena Vutona zbog klevete u članku iz 2018, u kojem ga je nazvao "čovekom koji tuče svoju ženu". Ovim slučajem bavio se Viši sud u Londonu.
 
Glumac je nakon dve godine izgubio spor vredan dva miliona dolara. Ubrzo nakon toga, glumac je ostao i bez uloge u čuvenom filmu "Fantastične zveri".
 
Dep je na svom Instagram profilu objasnio da ga je studio Vorner Bros zamolio da odustane od uloge negativca Gelerta Grindevalda u tom filmu.
 
"Uvažio sam i saglasio se s tim zahtevom", napisao je Dep.
 
Ipak, nije prošlo mnogo vremana i Vorner Bros je saopštio da će uloga biti dodeljena drugom glumcu.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: