Manekenki i rokeru je jedno TAJNO venčanje bilo malo!

Zabava - Nedelja 04.08.2019 - 12:14

Zato su ovog vikenda na prelepoj lokaciji napravili još jedno!

Manekenka Hajdi Klum i muzičar Tom Kaulic FOTO: Guliver Manekenka Hajdi Klum i muzičar Tom Kaulic FOTO: Guliver
Manekenka Hajdi Klum i muzičar Tom Kaulic tajno su se venčali u februaru, a ovog vikenda ponovo u Italiji, prenosi "TMZ".
 
Par je zimus u Los Anđelesu izvadio dozvolu za sklapanje braka, ali je odmah i iskoristio. Javnost je, do tada, mislila da su Hajdi i Tom samo završili tu formalnost kako bi imali papir kada požele da se venčaju.
 
Sada su manekenka i roker, oboje poreklom iz Nemačke, napravili feštu na italijanskom ostrvu Kapri.
 
Hajdi (45) i Tom (29) u vezi su tek nešto više od godinu dana. "Smuvali" su se u martu prošle godine, a član nemačkog benda Tokio Hotel zaprosio ju je samo nekoliko meseci kasnije.
 
Hajdi je ovo treći brak. Bila je udata za frizera Rika Pipina od 1997. do 2002, a onda se 2005. udala za pevača Sila (Seal). Prethodno je dobila kćerku Heleni (15) čiji je otac Flavio Brijatore, a sa Silom i sinove Henrija (14) i Johana (12), kao i kćerku Lu (9). Tomu je ovo prvi brak.
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: