Nakon niza gafova na netu: Kanje Vest neće nastupati na dodeli Gremi nagrada

Zabava - Nedelja 20.03.2022 - 13:53

Kanje Vest neće nastupati na dodeli Gremi nagrada, odlučili su organizatori, nekon što je reper tokom poslednjih nekoliko nedelja pokazao "zabrinjavajuće ponašanje na internetu".

FOTO: AP FOTO: AP

To je odlučeno dan nakon što je Vestov nalog na Instagramu suspendovan na 24 sata zbog rasističkih uvreda koje je uputio voditelju emisije "Daily Show" Trevoru Noi, inače domaćinu ovogodišnje Gremi ceremonije.

Reper, koji je zakonski promenio ime u Je, pre nekoliko dana i zvanično se razveo od supruge Kim Kardašijan, nakon što je nedeljama pre toga na društvenim mrežama iznosio detalje iz njihovog privatnog života i insistirajući da mu se ona vrati.

Više puta je otvoreno pretio komičaru Pitu Dejvidsonu, koji je trenutno u vezi sa Kardašijan i čak snimio pesmu i spot o njemu u kom voštanoj lutki sa Pitovim likom odrubljuje glavu.


"Ono kroz šta prolazi Kim Kardašijan je užasno za posmatranje"

Do Kanjeove blokade na Instagramu došlo je nakon što je Trevor Noa u svojoj emiziji održao monolog u kom je skrenuo pažnju javnosti da je ono kroz šta prolazi Kim Kardašijan "užasno za posmatranje".

"Mnoge žene shvate da kad odu, muškarac postane još luđi. Ono što vidimo je da jedna od najmoćnijih žena na svetu ne može da spreči svog bivšeg da joj piše, da je juri. Kim Kardašijan i bezbrojne žene širom sveta nalaze se u užasnom položaju jer to što Kim traži od Kanjea da stane, očigledno ne pomaže", rekao je Noa, koji je ranije otvoreno govorio o nasilju kom je svedočio u svojoj porodici.

Nedugo nakon tog govora, reper ga je izvređao na Instagramu, zbog čega je suspendovan, potvrđeno je za Variety.

Reagujući na to, Noa je napisao: "Ti si važan deo mog života, Je. Zato mi slama srce da te vidim takvog. Ne interesuje me da li podržavaš Trampa i nije me briga ako prozivaš Pita. Međutim, stalo mi je kad vidim da si na putu koji je opasno blizu opasnom i bolnom... Prečesto sam se budio uz natpise o muškarcima koji su ubili svoje bivše, njihovu decu, a onda sebe. Nikad ne želim da pročitam takav naslov o tebi", napisao je voditelj.

On je kasnije razjasnio da on ne sugeriše da će Kanje "nešto uraditi" niti da je "zlikovac".

"Ali, kao društvo moramo da se zapitamo: da li želimo da stanemo sa strane i gledamo saobraćajnu nesreću, kada predividimo da će se dogoditi ili kažemo: 'Hej, uspori'", naveo je voditelj.

Vest je do sada osvojio 22 Gremi nagrade od 75 nominacija, a ove godine u trci je za pet priznanja.

OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: