"Nemaju film, ali imaju zvezdu koju svi mrze!"

Zabava - Subota 27.04.2019 - 14:06

Pre nekoliko dana predstavljena je ekipa novog filma o Džejmsu Bondu, ne i naslov i priča...

Nema čak ni celog scenarija, kamoli naslova FOTO: YouTube Nema čak ni celog scenarija, kamoli naslova FOTO: YouTube
ZATO ŠTO NEMA SCENARIJA!
 
Pre nekoliko dana svet je putem video linka optutovao na Jamajku, u kuću Ijana Fleminga, mesto gde je nastao najčuveniji i najvoljeniji tajni agent na svetu - Džejms Bond.
 
Videli smo da se Danijel Krejg, nakon mnogo nagađanja, vraća ulozi koja ga je proslavila, upoznali smo novog reditelja i Bondovu devojku, saznali da će Rami Malek igrati negativca, ali nismo saznali naslov.
 
Razlog leži u činjenici da "nema čak ni celog scenarija, kamoli naslova"!
 
"Nemaju scenario, nema naslova, prošlo je pet godina od poslednjeg filma. Jubilarni Bond počinje tako što je 007 van službe, uživa u bračnoj sreći, ali scenario se i dalje piše! Jedini razlog što su ove nedelje predstavili ekipu je Danijel Krejg - ne mogu više da odugovlače, jer on ima 51 godinu i da su čekali još malo on bi odustao jer je previše star za snimanje ovakvih filmova", rekao je neimenovani izvor blizak produkciji "Dejli Mejlu" i otkrio čuvanu Bond tajnu:
 
"Niko iz produkcije ne voli da radi s Danijelom. Naporan je, otežava stvari svima, ali Barbara Brokoli misli da je on čudo, da hoda po vodi, a njeno mišljenje je jedino važno".
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: