Oni će zaseniti najpoznatiji kraljevski par

Zabava - Petak 10.04.2015 - 14:40

Iako se o britanskoj kraljevskoj porodici najviše piše, ima još članova kraljevskih porodica na svetu koju su takođe vredni pažnje...

Getty Getty

Upravo je to kraljevska porodica iz Monaka. Reč je o plemkinji Beatris Boromeo koja je devojka Pijera Kaziragija koji je mlađi sin princeze Karoline od Hanovera i njenog drugog muža Stefana Kaziraghija.

Pijer je šesti po redu za preuzimanje trona kraljevine Monako, pa iako je član kraljevske porodice on živi oibčnim životom za koji je zaslužna upravo prirodna i opuštena Beatris.

Pijer se zabavlja sa lepoticom Beatris još od 2008. godine, a ona vodi poreklo iz jedne jako ugledne porodice. Beatris radi na televiziji i u modi što i nije iznenađenje budući da joj je deda bio direktor modne kuće Valentino.

Njihovo venčanje se uskoro očekuje, a kada postanu bračni par mogu slobodno da pariraju britanskom kraljevskom paru.

Pijer i Beatris upoznali su se na američkom unuverzitetu Kolumbija, a ova skromna devojka voli da ističe svoju prirodnu lepotu pa je često možemo videti bez šminke. Ona obožava sport pa svog izabranika često vodi na događaje kao što su trke Formule I i konjičke trke.
 

SUPER ŽENA

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: