OPREZ! POČEO JE RETROGRADNI MERKUR: Pripadnici ovih 5 znakova neka se pripreme za ono najgore - svirepu izdaju!

Zabava - Nedelja 21.06.2020 - 19:35

pripreme za ono najgore - svirepu izdaju! Ovog meseca čeka nas još jedan retrogradni Merkur! Počeo je 18. juna i trajaće sve do 12. jula! Baš kao i svaka retrogradna faza i ova će doneti određena odlaganja, neočekivane prepreke, probleme sa tehnologijom, česte kvarove, pogrešne infromacije, suočavanje sa lažima, ali i raskrikavanje emocija!

Foto: FB Foto: FB

Ipak, određeni znakovi osetiće uticaj retrogradnog Merkura više od ostalih, a reč je o sledećim znakovima...

Ovan

Prethodnih meseci sve odluke donosili ste brzo i bez razmišljanja, ali to se nije pokazalo kao dobar potez... Ovo je trenutak u kome je neophodno da usporite, pre svega jer na napaltu stižu stare greške i suočavanje sa posledicama loših odluka. Strpljivo sačekajte da se prialgodite i prihvatite promene, a nakon toga čeka vas period smirenja.

Rak

Spremite se da se osećate napeto i uznemireno. Bićete prepuni emocija koje nije lako ispoljiti. Sazanćete brojne tajne i naučićete nove lekcije u svom životu. Imaćete poriv da na sve gledate negativno, ali potrudite se tu energiju usmerite u drugom pravcu - budite optimističniji!

Devica

Retrogradni Merkur vam donosi veliko opterećenje i osećaj kao da gubite kontrolu. Budite spremni na izdaju i to od strane osobe kojoj ste verovali. Ipak, čak i ako se taj odnos završi, imajte na umu da je to za vaše dobro i da ste spašeni većeg problema.

Škorpija

Ispunjavaju vas negativne misli, a naročito vam ne prija talas pomešanih emocija koje ne možete da prikrijete. Iako vam je to oduvek polazilo za rukom, sada nećete moći da sakrijete osećanja. I to je dobro - došlo je vreme da sve ispliva na površinu, a samim tim i da se očistite iznutra i konačno osetite oslobođeno!

Jarac

Odbijate da se suočite sa vašim greškama i problemima, a realnost nije onakva kakvu priželjkujete. Lažete i zavaravate sami sebe. Retrogradni Merkur će vas naterati da skinete veo sa očiju i suočite se sa pravim stanjem stvari. Morate da se suočite sa neprijatnostima, ali iz ove bitke na kraju ćete izaći kao pobednik!

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: