Posao iz snova: Daju 1.000 dolara za gledanje Džejmsa Bonda

Zabava - Sreda 31.03.2021 - 12:17

Jedna kompanija odlučila je da napravi zanimljivo takmičenje, u kom učesnici ne moraju mnogo da se pomuče kako bi došli do fine svote novca.

Potrošiće ukupno oko 51 sat na gledanje 24 filma FOTO: Profimedia Potrošiće ukupno oko 51 sat na gledanje 24 filma FOTO: Profimedia
Kako piše na portalu Nerd Bear, oni nude 1.000 dolara osobi koja za 30 dana odgleda sve filmove iz franšize o Džejmsu Bondu, kojih ima ukupno 24.
 
"Ljudi provode dosta vremena kod kuće, pa smo se nadali da će ovo vratiti srećne uspomene, ali i pomoći mnogima da im vreme brže prođe dok traje pandemija", rekao je osnivač ove kompanije Amar Husain.
 
Oni koji se odvaže na ovu "avanturu iz fotelje", potrošiće ukupno oko 51 sat na gledanje 24 filma, a kako bi dobili posao, potrebno je da napišu zbog čega vole Džejmsa Bonda. Ukoliko budu prihavćeni i završe zadatak kako treba, očekuje ih nagrada od 1.000 dolara i na poklon Amazonova kartica za iznajmljivanje filmova.
 
Nažalost, ovo takmičenje moguće je samo za punoletne građane SAD, ali nikad se ne zna - možda i neko kod nas dobije sličnu ideju.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: