Šeron Stoun sa TRI ŠAMARA „pozdravila“ koleginicu - improvizacija koja boli

Zabava - Četvrtak 21.04.2022 - 13:02

Popularna holivudska glumica Šeron Stoun, na snimanju scene iz serije „Strjuardese“ ošamarila je slavnu koleginicu Kajli Kuoko, koju znamo kao Peni iz popularne serije „Teorija velikog praska“. Glumica Šeron Stoun u seriji „Stjuardese“ glumi majku, a prema rečima glumice Kajli Kuoko šamari su došli bez najave.

FOTO: EPA FOTO: EPA
„Bila sam u suzama i bukvalno sam se tresla. Držala sam led na licu", rekla je Šeron Stoun, kada je shvatila šta je uradila koleginici . Dodala je da je mislila da je šamar prikladan za scenu koju su snimale glumice kao majka i ćerka.
 
„Mislim da je jedna od naših scena bila duga 10 minuta i da je veoma emotivna. Pre nego što smo počeli da snimamo scenu, Šeron je sela pored mene i rekla: 'Hej, šta misliš o tome da te dodirnem po licu u sceni?' 'Šta god hoćeš, može. Ti si Šeron Stoun', odgovorila je glumica.
 
Šeron je na sceni tokom snimanja u jednom trenutku improvizovala šamar i izgovorila svoj tekst kako je planirano, a zatim je Kejli dodirnula lice, šamarima.
 
Ceo produkcijski tim bio je zapanjen šamarom, ali je Stoun brzo objasnila da je ošamarila koleginicu jer je mislila da će se radnja uklopiti u scenu.
 
Kada je shvatila šta je uradila, Šeron se izvinila i rekla joj da je voli, tvrdeći da je šamar „prikladan za scenu". Kuoko je ostala u totalnom šoku, ali je ipak predložio ponavljanje scene, a onda je neočekivano dobila još dva šamara.
 
 
„Bilo je suludo, ali to je jedna od najboljih stvari koje sam ikada iskusila na setu", rekla je Kejli i dodala da je kasnije morala da drži led na licu.
 
Na kraju, je šamar zvanično dodat u scenu. Kao što je ranije najavljeno, druga sezona hvaljene serije "Stjuardesa", na HBO Mak-u će emituje se od 21. aprila 2022. godine.
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: