Turčin zaprosio devojku na dnu mora

Zabava - Četvrtak 24.12.2020 - 13:17

Dvadesetsedmogodišnji Halil Jilmaz iz Istanbula, odlučio se na nesvakidašnj način prosidbe - zaprosio je devojku u dubini mora na 13 stepeni, prenosi Anadolija.

Prosidba na 13 stepeni FOTO: Anadolija/Screenshot Prosidba na 13 stepeni FOTO: Anadolija/Screenshot
Jilmaz, koji radi kao proizvođač u automobilskoj industriji, započeo je pripreme dan pre kako bi ubedio dvadesetšestogodišnju Muge Hasanbaš da se uda za njega.
 
Odlučio je da zaprosi svoju devojku pod vodom, jer kako kaže, zaljubljenica je mora.
 
Jilmaz je najpre posetio Centar za vodene sportove koji vodi Džem Karabaj, ronilac koji se upisao u Ginisovu knjigu rekorda tako što je proveo osam dana pod vodom, zatraživši od njega pomoć.
 
Karabaj i njegova ekipa postavili su na morsko dno osam amfora sa kratkim pismima i jedan sanduk.
 
Jilmaz i Hasanbaš su sutradan otišli u Centar za vodene sportove, gde su se raspitali o probnom ronjenju, obukli ronilačko odelo i zaronili u vodu koja je iznosila svega 13 stepeni.
 
Hasanbaš, koja je bila uzbuđena zbog prvog ronjenja nedugo nakon što je zaronila pronašla je jednu od amfora. 
 
Jilmaz je iz amfore izvadio pismo posvećeno Hasanbaš, što je bilo veliko iznenađenje za nju.
 
Hasanbaš je nastavila da roni i pronalazi ostatak amfora iz kojih je izvlačila pisma koja su joj posvećena.
 
Na kraju ronjenja, Jilmaz je iz sanduka izvadio transparent na kojem je pisalo, “Da sam zelena stabiljka, da li bi bila moj cvet? Đurđice (cvet koji se na turskom jeziku naziva Muge), hoćeš li se udati za mene?“.
 
Jilmaz je na kraju izvadio prsten iz džepa te je pod vodom zaprosio Muge HasanbaŠ, na što je iznenađena Hasanbaš rado pristala.
 
Hasanbaš je u izjavi za Anadoliju kazala da je dugo očekivala ovaj trenutak, ali da nije mogla naslutiti da će se desiti pod vodom.
 
“Previše volim da plivam. Posebno me čini srećnom to što se dogodilo tokom plivanja. Očekivala sam dugo vremena ponudu za brak ali je nije bilo“, rekla je Hasanbaš.
 
Jilmaz je istakao da je imao mnogih planova o prosidbi koje nije mogao da ostvari.
 
“Nakon ideje o prosidbi pod vodom konsultovao sam se sa Džemom Karabajom, koji me je podržao sa svojom ekipom. Ovakav trenutak ćemo pamtiti zauvek. Presrećan sam. Uspeo sam, mislim da sam našao onu koju sam tražio. Nadam se da će sve biti onako kako želimo“, kazao je Jilmaz.
anadolija, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: