Udovici Šona Konerija preti zatvor zbog teške prevare

Zabava - Sreda 11.11.2020 - 12:26

Smrt glumca Šona Konerija nije bacila poresku prevaru njegove supruge Mišelin u senku. Ona, pak, s druge strane, poriče bilo kakvu umešanost u prevaru "tešku" 21 milion funti u vezi sa prodajom kuće u Marbelji, piše britanski "Sun", a prenosi "Jutarnji list".

Šon Koneri sa suprugom Mišelin Foto: EPA Šon Koneri sa suprugom Mišelin Foto: EPA
Španske vlasti upozorile su da nameravaju da obaveste Mišelin o optužnici kako bi moglo da se održi suđenje, a tužitelji ističu “nedostatak saradnje” s vlastima na Bahamima.
 
Koneriju, koji je s njom bio u braku 45 godina, rečeno je 2014. da on neće morati da se suoči sa sudskim procesom zbog prodaje njihove kuće 1999. godine. Njihova je kuća, naime, srušena i na prevaru je izgrađeno čak 70 stanova, uprkos urbanističkim pravilima koja kažu da može da se izgradi samo pet.
 
Glumčevi advokati, gradonačelnik Marbelje i šest većnika završili su u pritvoru zbog prevare. Sudija je zaključio da bi trebalo suditi i Mišelin, inače rođenoj u Francuskoj, te da joj preti kazna zatvora, kao i velika novčana kazna ako bude proglašena krivom za poresku prevaru.
 
Udovica Šona Konerija optužbe je nazvala “glupostima”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday Sean Connery! #SeanConnery #August25th #August. Here is Sean with his Partner Micheline Roquebrune

A post shared by SCREAM WARRIORS (@screamwarriors) on

Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: