POČELO JE: SNS predao listu za Banju

Lokalne vesti - Utorak 08.03.2016 - 12:38

Predstavnici SNS-a u Vranju predali su u utorak oko podneva odborničku listu za lokalne izbore u Gradskoj opštini Vranjska Banja, na kojoj se nalazi i jedan kandidat PUPS-a.

Naprednjaci ispred Gradske kuće; Foto: D. Ristić Naprednjaci ispred Gradske kuće; Foto: D. Ristić

Izbornu listu “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje” potpisima je podržalo 362 meštana Vranjske Banje, a SNS će u Banji na izbore izaći u koaliciji sa PUPS-om.

Slaviša Bulatović, šef vranjskih naprednjaka je obelodanio da je u ponedeljak postignut dogovor da PUPS bude u koaliciji sa SNS-om i na nivou Grada, uz SDPS, Pokret socijalista i romsku stranku Jedinstvo.

Na listi je 15 kandidata za odbornike skupštine Gradske opštine Vranjska Banja.

Prvi na listi je dr Tomislav Milovanović, a slede  Nebojša Bogdanović, Violeta Cvetković, Dragan Sentić i Ivica Stanimirović.

Uporedo sa potpisima za listu za Banju, prikupljeni su i  potpisi za odborničku listu za gradski parlament, koja će biti predata u toku dana.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: