Još jedna žrtva: Dva dana bio zatrpan u snegu

Regionalne vesti - Nedelja 15.01.2017 - 11:30

Četrdesetdevetogodišnji Mitar Ljubisavljević iz sela Retkocer kod Medveđe pronađen je bez znakova života zatrpan u snegu nedaleko od svoje kuće, potvrdio je Jugmedii predsednik Opštine Medveđa Nebojša Arsić.

Nesrećni čovek je bio štićenik Centra za socijalni rad; FOTO: Pixabay Nesrećni čovek je bio štićenik Centra za socijalni rad; FOTO: Pixabay

Potragu za ovim nesrećnim čovekom organizovao je lokalni Centar za socijalni rad čiji je on i bio štićenik.

„Centar za socijalni rad je prijavio nestanak jer su ustanovili da nije bio u kući nekoliko dana. Pronađen je u snegu dva dana kasnije kod Gavarinog potoka. Živeo je sam“, kaže nam Arsić.

Inače, Mitar, koji je svima u Medveđi bio poznatiji kao Radivoje,  prva je prava žrtva smrzavanja u ovoj opštini, ne računajući ženu koja je preminula od moždanog udara u Marovcu pre nego što su spasioci uspeli po snežnoj mećavi da stignu do ovog sela.

Jugmedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: