RADNIK: Nije bilo sudijskog cirkusa u Surdulici!

Lokalni sport - Sreda 23.03.2016 - 13:44

Vranje - FudbalskI klub Radnik iz Surdulice oglasio se saopštenjem reagujući na nastupe u medijima Mladosti iz Lučana, nakon subotnje utakmice u Surdulici i pobede domaćaih rezultatom 3:1.

Mladost nezadovoljna suđenjem u Surdulici. Foto: FK Radnik Mladost nezadovoljna suđenjem u Surdulici. Foto: FK Radnik

U pojedinim saopštenjima i vestima sportskih listova, čelnici FK Mladost izneli su niz optužbi na račun sudije meča i spornih situacija dosuđenih u korist Radnika.

U saopštenju se kaže da se na tome Lučanci nisu zaustavili, već su na sve načine pokušali da omalovaže pobedu Radnika, tvrdnjama da nisu jedini koji su doživeli „cirkus u sudijskoj režiji“.

TV agencija Sportnetwork, vlasnik je snimka utakmice, pa ovom prilikom molimo redakcije SOS kanala i TV Arenu Sport, da izađu u susret sportskoj javnosti i emituju snimak ovog susreta kojim će razrešiti dilemu.  

Smatramo da bi ovim gestom jasno i argumentovano pokazali sportskoj javnosti da li su njihove žalbe opravdane ili su samo izgovor za poraz, ili dodatna „predigra“ pred odlučujuće susrete u prvenstvu
- navodi se u saopštenju.

FK Radnik takođe upućuje poziv i upravi FK Mladost, da situacije na utakmici, za koje smatra da su sporne, izdvoji i iznese u javnost.

U saopštenju Radnika se dalje kaže da će proveru opravdanosti sudijskih odluka ostaviti nadležnima u FSS i sportskoj javnosti.

- Ovaj vrlo nekorektan potez uprave Mladosti , još više dobija na težini  imajući u vidu da je ostalo još samo tri kola do završetka prvog dela prvenstva i da se ovim činom stavlja veliki pritisak na FSS i sudije.

Mi ćemo kao i do sada,dati sve od sebe da postignemo gol više od protivnika i da svojim radom i trudom ostvarimo svoje ciljeve
- stoji u saopštenju Radnika.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: