Besplatna pomoć psihoterapeuta tokom pandemije

Zivot i stil - Sreda 22.07.2020 - 13:46

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacije ustupiće ponovo telefonsku liniju 19833 Savezu društva psihoterapeuta Srbije kako bi građani mogli da dobiju besplatnu pomoć tokom pandemije korona virusa, izjavila je danas državna sekretarka u tom Ministarstvu Tatjana Matić.

Taj broj je inače linija Nacionalnog centra za bezbednost dece na internetu Taj broj je inače linija Nacionalnog centra za bezbednost dece na internetu
Taj broj je inače linija Nacionalnog centra za bezbednost dece na internetu, a građani će sada svakog dana od 15 do 21 časova moći da razgovaraju o psihološkim tegobama koje imaju sa volonterima Saveza.
 
Kako se navodi u saopštenju Ministarstva, Matić je rekla da je tokom aprila i maja Savez primio 286 poziva i da je prosečno trajanje razgovora bilo 22 minuta.
 
Ona je istakla da Nacionalni centar za bezbednost dece na internetu radi neometano.
FoNet, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: