Anine pesme stigle do Amerike

Lokalne vesti - Sreda 05.12.2012 - 12:35

Zbirka pesama Ane Ilić iz Vladičinog Hana „Pod svetlom istine“ biće promovisana 16. decembra u Los Anđelesu.

Ilić Ilić

 

Pesnikinje Sonja Šabanac i Kristina Pravica, uz pomoć zajednice Srpske pravoslavne crkve „Sveti Sava“ u Los Anđelesu, organizovale su promociju knjige, koja će biti prodajnog karaktera. 
 
Svi oni koji žele da kupe knjigu moći će da to učine po „meri srca“, koliko simbolično iznosi cena ove knjige. 
 
– Sonja Šabanac radi za jedan list u Los Anđelesu i sasvim slučajno je na internetu pronašla priču o Ani. 
 
Želela je da stupi s njom u kontakt kako bi odradila intervju. Nakon toga pitala nas je da organizuje promociju knjige na šta smo pristali. 
 
To nam mnogo znači, jer se na taj način promoviše Anina zbirka pesama, promoviše se naša mala opština i što je najvažnije bolest od koje moja ćerka boluje podiže se na jedan viši nivo u pozitivnom smislu. 
 
Predivan je osećaj kada znate da je vaše delo daleko otišlo, a ovde je reč o šesnaestogodišnjakinji iz Vladičinog Hana za čiji se rad sada već čulo u celom svetu – kaže Anin otac Goran Ilić. 
 
Inače, Ana boluje od retke i neizlečive bolesti Fidrihove ataksije, a sav prihod od prodaje njene knjige pesama namenjen je kupovini lekova iz inostranstva, obezbeđivanje banjske rehabilitacije, pobolјšanje kvaliteta života i dalјi pesnički razvoj mlade i nadarene pesnikinje. 
 
Anine pesme koje će biti čitane na promociji u Los Anđelesu prevedene su i na engleski jezik.
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: