Antić: Zna se ko bije po Banji!

Lokalne vesti - Ponedeljak 10.02.2014 - 13:36

Gradonačelnik Vranja i predsednik GrO SPS Zoran Antić oštro je osudio napad na predsednika OO URS u Vranjskoj Banji Tomislava Milovanovića i od nadležnih zatražio hitno rasvetljavanje slučaja.

Zoran Antic Zoran Antic

On je kazao da svi znaju ko u Banji „maltretira i bije odbornike i članove stranaka“, te da su spekulacije kako je neko iz SPS-a napao i povredio Milovanovića totalna glupost.

– Zna se ko u Banji godinama unazad preti, maltretira i tuče odbornike.

Takođe vrlo dobro znamo ko je u subotu uveče maltretirao odbornike u Vranjskoj Banji i pretio im pištoljem. SPS se u potpunosti ograđuje od najnovijeg slučaja divljaštva i osuđujemo nasilje svake vrste.

Insistiram od nadležnih organa da kompletno istraže sve vezano za slučaj Milanovića.

Onaj ko je kriv treba da bude iza rešetaka – kaže Antić i dodaje da je sa Milanovićem i kućni prijatelj, s obzirom da on i Antićeva supruga godinama rade zajedno.

– Mi se sa Milovanovićima i porodično posećujemo.

Ovo je samo posledica nečijih bolesnih ambicija da pošto poto bude nešto u životu, a na žalost Milovanović je kolateralna šteta.

Na delu je idiotizam neviđenih razmera kome jednom mora da se stane na put – izričit je Antić.



Nakon što je gradonačelnik dao izjavu za OK Radio, saopštenjem za javnost obratio se i Gradski odbor SPS u Vranju.

 

- Socijalisti Vranja najoštrije osuđuju napad na Predsednika Opštinskog odbora URS u Vranjskoj Banji, Tomislava Milovanovića i pretnje koje su upućene njemu i njegovoj porodici. Svako ko vrši javnu funkciju i zastupa građane predstavlja jedan od stubova društva i oličenje je onih koji se bore za promene i bolju budućnost svih nas.

Moraju se znati granice u poštovanju ljudskog integriteta, slobode i dostojanstva. Nažalost, svedoci smo toga da postoje individue koje destruktivno ponašanje i svoju agresivnost iskazuju na ovako brutalan način, a to je nešto čemu sve institucije sistema moraju stati na put i to ne samo u ovom slučaju.

Nasilje nema, niti će ikada imati razumevanja među socijalistima - stoji u saopštenju SPS-a.
 

Podsetimo, predsednik Opštinskog odbora URS u Vranjskoj Banji Tomislav Milovanović napadnut je u nedelju oko 22 sata u dvorištu svoje porodične kuće u Vranjskoj Banji.

Na njega su nasrnula četiri napadača, nakon čega je sa lakšim povredama prebačen u vranjsku bolnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć.

Milovanović napadače, kako saznajemo, nije prepoznao.

Aleksandar Aca Stojković   
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: