APOTEKA: Janjićeva je hemičarka

Lokalne vesti - Utorak 22.11.2016 - 13:38

Apoteka Vranje demantovala je informacije objavljenu u tekstu OK Radija „SMENA NA ČELU APOTEKE – Janjićeva menja Tomićevu“, a koje se odnose se na postupak racionalizacije zaposlenih i na predlog za novog direktora Zdravstvene ustanove Apoteka Vranje.

Mesto dešavanja, Apoteka Vranje FOTO OK Radio Mesto dešavanja, Apoteka Vranje FOTO OK Radio

- U cilju tačnog informisanja građana, Apoteka Vranje saopštava da radnici koji su vraćeni na posao nakon sprovedenog postupka racionalizacije po instrukcijama Ministarstva zdravlja, nisu vraćeni na posao odlukom suda (kao što je navedeno u tekstu), već rešenjem inspekcije rada.

Predložena Olivera Janjić nije diplomirani farmaceut, kako što je objavljeno u tekstu, već diplomirani hemičar, a po statutu Apoteke direktor može biti jedino diplomirani farmaceut ili diplomirani ekonomista sa završenom edukacijom iz oblasti zdravstvenog menadžmenta - kaže se u saopštenju.
 

 

  • Saopštenje ZU Apoteka Vranje.doc
  • OK RADIO

    Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

    Komentari

    Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

    Ostavite komentar:

    Ime:
    Email:
    Komentar: