ASNS podržava Đorđevića

Lokalne vesti - Sreda 30.04.2014 - 11:07

Sindikat ASNS u kompaniji „Jumko“ u Vranju za sada podržava imenovanje Gorana Đorđevića Đoše za v.d. direktora te fabrike.

Veličković Veličković

Prema rečima predsednice te sindikalne organizacije Snežane Veličković, radnici će i dalje biti u štrajku, a sa novim direktorom će sindikalisti razgovarati narednih dana na temu rešavanja nagomilanih problema u „Jumku“.

– Isto nam se hvata ko će biti direktor. Naš cilj do sada bio je smena rukovodstva, a pre svega dosadašnjeg direktora Zorana Stošića i to se dogodilo.

Videćemo da li ćemo imati sreće sa ovim Đorđevićem. O njemu ne znamo ništa, ali se nadamo da će razumeti situaciju u kojoj se nalazimo i da ćemo zajedno pokušati da rešimo nagomilane probleme i agoniju koja godinama traje u „Jumku“ – kaže Veličkovićeva.

Ona dodaje da je Nadzorni odbor kompanije u utorak obavestio radnike i sindikalce da je došlo do imenovanja novog vršioca dužnosti direktora fabrike.

Podsetimo da je bivši direktor Direkcije za izgradnju Goran Đorđević Đoša dobio pet glasova od strane članova Nadzornog odbora, što je bilo jednoglasno, obzirom da ih je toliko prisustvovalo sastanku.

Drugi najozbiljniji kandidat do poslednjeg dana bio je bivši direktor Hemijske škole Božidar Đorđević, ali je on odustao u poslednjem trenutku i povukao prijavu.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: