Bez štete od visokih temperatura

Lokalne vesti - Ponedeljak 02.07.2012 - 08:07

Visoke temperature i na jugu Srbije za sada nisu „proizvele“ bilo kakvu sitauciju koja bi ukupno stanje u Vranju i vranjskom kraju činile neredovnim ili vanrednim.

Ono što je najvažnije u JP „Vodovod“ sve trenutno funkcioniše kako treba, pa je, ako se nešto neplanirano ne dogodi, isključena svaka  mogućnost restrikcije u snabdevanju vodom.
 
- Učestali apeli i upozorenja iz "Vodovoda", kao i efikasan rad inspekcijskih službi na terenu dali su rezultate, tako da su mnogi vlasnici u prigradskim naseljima odustali da vodom iz vodovodne mreže, zalivaju bašte i zelene površine - kaže Dragan Selimović, iz dežurne službe JP „Vodovod“.
 
Drakča Stanojković, načelnik Regionalnog štaba za vanredne situacije kaže da je u nedelju u opštini Bosilegrad lokalizovan požar koji osim manje štete nije prouzrokovao veće posledice.
 
- Na žalost, po ko zna koji put, ljudskom nepažnjom je tamo pre tri dana prouzrokovan požar koji je tek juče lokalizovan. Vatra je uništila deo borove šume i niskog rastinja - kaže Stanojković.
 

U Hitnoj pomoći vranjskog Zdravstvenog centra, ako isključimo jedan ujed insekta, sto je normalno za ovo doba godine, stanje je takodje redovno. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: