Bomba u Oglednoj stanici!

Lokalne vesti - Utorak 29.04.2014 - 23:13

Neeksplodirana bomba još uvek nepoznatih karakteristika pronađena je u utorak oko 15 časova u stambenom bloku Ogledna stanica u Vranju.

sa lica mesta sa lica mesta

Bombu su, kako saznajemo, u otpadu pored kontejnera pronašli Romi i odmah je obaveštena policija koja obezbeđuje mesto do dolaska ekipa Uprave za civilnu zaštitu iz Niša.

– Bomba je pronađena ispred treće stambene lamele u ulici Milentija Popovića u naselju Ogledna stanica i građani su policiji slučaj odmah prijavili.

Izvršen je uviđaj, mesto je obezbeđeno policijskim trakama i upozorenjima, a takođe će i policajac dežurati pored bombe.

U sredu ujutru dolaze ekipe Uprave za civilnu zaštitu u Nišu kako bi projektil uništili.

Ja sam video kako ona izgleda, ali mi karakteristike bombe nisu poznate – kaže Drakča Stanojković, načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Vranju.

Inače, kod mesta gde je bomba pronađena nalazi se pet stambenih zgrada sa jedne i kuće sa druge strane.

Takođe, u neposrednoj blizini je i osnovna škola „Branko Radičević“.

Prema rečima meštana tog dela grada, gomila kabastog otpada gde je eksplozivna naprava pronađena stoji više od jedne godine na tom mestu.

Pripada romskoj porodici iz jedne od zgrada, jer oni prikupljaju staro gvožđe i skladište ga pored zgrade.
 
autor: Aleksandar Aca Stojković  

 

    
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: