BUDUĆNOST SRBIJE stiže ranije: Vučićev MITING u četvrtak

Lokalne vesti - Sreda 06.02.2019 - 10:13

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održaće miting u četvrtak u 18 časova u centru Vranja, najverovatnije na Trgu Staniše Stošića, saznaje OK Radio.

Miting predsednika Vučića na otvorenom FOTO: D. Ristić/OK Radio Miting predsednika Vučića na otvorenom FOTO: D. Ristić/OK Radio
Susret predsednika Srbije sa građanima Vranja biće održan u okviru kampanje "Budućnost Srbije", tokom koje će Vučić obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate i čuo njihove primedbe.
 
Prema poslednjim najavama, kampanja kreće u četvrtak iz Aleksinca i Vranja, nakon čega će se u petak nastaviti u opštinama Pčinjskog okruga.
 
Iako su prve najave govorile da će susret Vučića sa Vranjancima biti održan u petak, to će se desiti dan ranije.
 
- Miting će, gotovo sigurno, biti održan u četvrtak u 18 časova ispred Narodnog muzeja, ali još uvek očekujemo zvaničnu potvrdu.
 
Ostale detalje posete predsednika Vučića Vranju i susednim opštinama očekujemo od zvaničnog protokola u toku dana – kaže za OK Radio sekretar vranjskih naprednjaka Goran Đorđević.
 
Prema prethodnim, nepotvrđenim najavama, Vučić će obići i Bujanovac, Trgovište i Vladičin Han, a izrazio je želju da poseti i Preševo.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Marko
06.02.2019. , 10:29
Predsednice cekamo te u naselje Raska da vidis gde ljudi zive u 21.veku sami ulaz u naselje nije asfaltiran,zamisljeno igraliste u trnju i blatu.Dobro nam dosao ocekujemo te.
Mile
06.02.2019. , 23:33
Docej mafijasa isored muzeja ajde nazadnjaci pozurite