Burna sednica Skupštine

Lokalne vesti - Petak 07.02.2014 - 11:35

Sednica lokalne Skupštine u Vranju, 22. po redu, počela je poprilično burno u petak ujutru, za koju je prvobitno planirano da odbornici razmatraju 11 tačaka dnevnog reda.

sa ranijih sednica Skupstine sa ranijih sednica Skupstine

Međutim, neposredno pre sednice, odbornicima je uručen materijal dopunskih tačaka koje se uglavnom tiču kadrovskih rešenja u javnim preduzećima i ustanovama.

Svi odbornici složili su se na početku sednice da je materijal za dopunske tačke daleko obimniji od ranije utvrđenog dnevnog reda.

Predstavnici opozicicionih stranaka SNS i URS, u par navrata su izjavili da je sednica nelegitimna, jer su skupštinske stručne službe u obavezi da nekoliko dana ranije odbornicima dostave skupštinski materijal za sednicu Parlamenta.

Kako je ranije najavljeno, na sednici će biti izabrani zamenik gradonačelnika i članovi Gradskog veća.

Odbornici će razmatrati predlog rešenja o razrešenju direktora Direkcije za razvoj i izgradnju grada i predlog rešenja o imenovanju v.d. direktora Direkcije.

Zatim, predloga rešenja o razrešenju v.d. direktora JP „Novi dom“ sa predlogom rešenja o imenovanju v.d. direktora tog preduzeća.

Biće razrešeni I imenovani direktori u Centru za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite u Vranju, Regionalnom centru za talente, pozorištu „Bora Stanković“, Istorijskom arhivu „31. januar“, Narodnom univerzitetu, Narodnom muzeju.

Biće razmatrani i predlozi o razrešenju I imenovanju članova nadzornih i upravnih odbora u javnim preduzećima i ustanovama.
 
Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: