Čeka se PETI POMOĆNIK

Lokalne vesti - Četvrtak 03.11.2016 - 09:28

Mesto petog pomoćnika gradonačelnika Vranja Slobodana Milenkovića, i posle skoro pet meseci od formiranja nove vlasti na lokalu, još uvek je upražnjeno.

Još jedno mesto upražnjeno. Foto: D.Ristić/OK Radio Još jedno mesto upražnjeno. Foto: D.Ristić/OK Radio

Prema koalicionom sporazumu ovo mesto je pripalo SDS - u, ali  po rečima Igora Andonova, zamenika gradonačelnika i nekadašnjeg predsednika GrO ove partije u Vranju, mesto pomoćnika gradonačelnika ova stranka je ustupila SNS - u, a za uzvrat dobila neko drugo.

- Mi smo to mesto dali SNS - u za neko drugo mesto. Ne mogu da govorim konkretno o čemu se radi.

Još uvek to nije sigurno, i nismo tačno precizirali šta će da bude. Podsetiću da jedina stranka sa kojom smo pravili koalicioni sporazum je SNS, tako da nas druge stranke apsolutno ne zanimaju.

Mi smo to mesto prepustili SNS - u, a da li će SNS to mesto dati nekoj drugoj stranci koalicionom partneru, mi sa tim nemamo ništa
- kaže Andonov.

Niko od vodećih ljudi u GrO SNS - a u Vranju nije želo da otkrije ime petog pomoćnika gradonačelnika Vranja, dok je gradonačelnik Milenković u četvrtak bio službeno odsutan.

Prema važećim propisima, gradonačelnik Vranja može da ima najviše pet pomoćnika.
 
Za sada, za pomoćnike gradonačelnika Vranja izabrani su Slavoljub Stojmenović (PS) za urbanističke, imovinsko-pravne, komunalne i inspekcijske poslove.

Aleksandar Stajić ( SDPS) za oblast primarne zdravstvene zaštite i javno zdravlje.

Zoran Velinović (SNS) za lokalni ekonomski razvoj, rad i zapošljavanje i  Aleksandar Stojković za oblast rudarstva, šumarstva, vodoprivrede, elementarne nepogode i vanredne situacije.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: