Centar Vranja bez vode

Lokalne vesti - Sreda 28.05.2014 - 13:30

U Vranju je u centru grada zbog veće havarije na vodovodnoj mreži do koje je došlo u sredu ujutru vodosnabdevanje u prekidu u stambenom bloku „Lepa Brena“ i okolnim ulicama.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Prema rečima nadležnih u vranjskom „Vodovodu“ toga dana zabeležen je veći broj gotovo identičnih havarija u gradu koje su najverovatnije uzrokovane obilnim padavinama prethodnih dana.

- Do havarije je došlo  zbog pucanja azbestno cementne cevi usled naleganja tla.

Cev je pukla u noći između utorka i srede, a uzročnik nije hidraulika niti vazdušni čep već isključivo naleganje terena i pritisak kome je izložena vodovodna mreža.

Havarije su se dogodile u ulicama Koče Racina, Baba Zlatinoj, Lenjinovoj – kaže Slobodan Antić, šef službe za održavanje i distribuciju vode u tom preduzeću.

Vodosnabdevanje će prema njegovim rečima biti stabilizovano do kraja dana do kada se očekuje da će kvarovi biti sanirani.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: