Četvrta brigada se vratila iz Libana

Lokalne vesti - Utorak 29.11.2016 - 08:16

Pripadnici Četvrte brigade Kopnene vojske iz Vranja, koji su prethodnih šest meseci izvršavali zadatke u multinacionalnoj operaciji Ujedinjenih nacija „UNIFIL“ u Libanu, vratili su se u ponedeljak u Srbiju.

Četvrta brigada šest meseci je bilaa u Libanu. FOTO Ministarstvo odbrane Četvrta brigada šest meseci je bilaa u Libanu. FOTO Ministarstvo odbrane

Prema navodima iz Ministarstva odbrane, dočeku pripadnika Četvrte brigade na niškom aerodromu prisustvovao je načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković, koji je pripadnicima čete poželeo dobrodošlicu i čestitao na uspešno realizovanim zadacima u multinacionalnoj operaciji u Libanu.
 
Pripadnike Vojske Srbije dočekao je i komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović.
 

Nešto kasnije, istim avionom put Libana otputovala su 123 pripadnika pešadijske čete iz Prve brigade Kopnene vojske koji će narednih šest meseci biti angažovani u ovoj misiji Ujedinjenih nacija.

Pripadnici čete kojom komanduje kapetan Vladimir Božović izvršavaće zadatke kao samostalna jedinica u sastavu španskog kontingenta.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: