Čistilica konačno na ulicama Vranja

Lokalne vesti - Utorak 23.04.2013 - 10:36

Vranjski „Komrad“ započeo je detaljno čišćenje gradskih ulica i trotoara specijalnim vozilom koje je za te namene kupio grad Vranje.

Čistilica u akciji Čistilica u akciji

Dejan Ilić, direktor tog preduzeća kaže da je čistilica kupljena pre nekoliko godina bila u kvaru, ali je nakon popravke ponovo stavljena u funkciju.

- Čistilicu za uređenje ivice kolovoza i trotoara, vrednu 40.000 evra obezbedio je grad iz kreditne linije u okviru projekta „Očistimo grad“.

Vozilo poseduje četku koja sakuplja pesak i prašinu kao  i sistem usisavanja u poseban sud vozila koji kasnije ide na ispiranje – objašnjava Ilić.

Prema njegovim rečima čišćenjem su obuhvaćene sve ulice prve i druge zone, a nakon toga uslediće i pranje gradskih saobraćajnica.

Ilić kaže da se radi o detaljnom sređivanju grada nakon zimske sezone, a posle ulica sređivaće se i zelene površine.

Ilić je najavio kupovinu još jednog savremenijeg vozila iste namene koje će u isto vreme čistiti i prati ulice, ali i usisavati lišće sa zelenih površina.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: