Coca Cola karavan u Surdulici

Lokalne vesti - Subota 22.12.2012 - 21:42

Tradicionalni Coca-Cola karavan, na svom putu po Srbiji, posetio je u subotu i Surdulicu.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Ovaj karavan pred novu godinu tradicionalno organizuje Coca-Cola Sistem u saradnji sa prijateljima akcije, izdavačkom kućom Laguna, B92 i kompanijom Canon.

Veliki broj građana priključio se ovogodišnjoj humanitarnoj misiji karavana – prikupljanju knjiga za dečje bolnice.

Tako je zajedničkim snagama pokrenuta čarolija i formirana biblioteka na dečjem odeljenju Opšte bolnice, a Coca-Cola volonteri su zajedničku dečju sobu u ovoj ustanovi okrečili i opremili novim nameštajem i stvorili kutak gde će mališani uz druženje i knjigu bar na trenutak moći da zaborave na zdravstvene probleme.

Svi posetioci karavana, a posebno oni najmlađi, uživali su u centru grada u predstavi koju su im pripremili Deda Mraz i njegova razigrana družina, a zahvaljujući kompaniji Canon kući su kao posebno iznenađenje poneli i fotografiju sa omiljenim „dekom“.

Nakon predstave Deda Mraz i njegovi pomoćnici su se uputili u Opštu bolnicu, gde su izveli predstavu za mališane, odneli im prikupljene knjige i  bar na trenutak im ulepšali praznike koje ne provode u svojim domovima.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: