Dan grada: Jedno od najvećih EX YU IMENA dolazi u Vranje?

Lokalne vesti - Utorak 14.01.2020 - 16:09

Prema saznanjima OK Radija, Dan grada Vranja će biti proslavljen uz koncert jednog od najvećih imena sa regionalne muzičke scene.

Dva koncerta za Dan grada FOTO. G. Mitić/OK Radio Dva koncerta za Dan grada FOTO. G. Mitić/OK Radio
Kako nezvanično saznajemo iz krugova bliskim organizatorima, na Dan grada, 31.  januara, koncert će održati Nele Karajlić sa svojim bendom "Osiromašeni uranijum".
 
Kako smo već objavili, prema planu organizatora, povodom Dana grada, ove godine će po prvi put biti organizovana dva velika besplatna koncerta.
 
Iako još uvek nema zvanične potvrde, prvi nastup u četvrtak, 30. januara, održaće Sergej Ćetković.
 
Na drugom koncertu, dan kasnije, trebalo bi da nastupi Nele Karaljić, nekadašnji frontmen Zabranjenog pušenja koji poslednje dve godine nastupa uz pratnju benda "Osiromašeni uranijum".
 
Iako smo objavili saznanje da će u Vranju nastupiti Prljavo kazalište, ispostavilo se da to nije tačno..
 
Pregovori sa estradnim menadžerima traju već neko vreme i uskoro bi trebalo da javnost bude zvanično upoznata sa rezultatima.
 
Poslednjih godina, dok narodnjaci caruju Danima Vranja, u letnjem terminu, na koncertima za Dan grada nastupaju izvođači pop rok muzike
 
Najspektakularniji nastup pre četiri godine je za gradski praznik održao Zdravko Čolić, a nakon njega Vranjance su uveseljavali Crvena jabuka, Riblja čorba i Lexington bend.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Dzeni
14.01.2020. , 23:06
Dovedite Dzenana
Dzeni
14.01.2020. , 23:07
Dovedite Dzenana Loncarevica